zambesc.com RSS Feed

De unde vin idiotii ?

3 Comentarii

Pe vremuri se zvonea ca persoanele din aceasta categorie se plimba cu un car pana ce atelajul se rastoarna. Si de aici explicatia unui numar foarte mare de idioti pe metru patrat. Ieri fiind la pranz intr-o pizzerie din Timisoara am aflat ca aceasta teorie populara nu prea sta in picioare. Prostia se cultiva, se transmite, nimeni nu o aduce cu forta, nimeni nu se naste cu prostia gata inoculata. Cum spuneam, ieri eram intr-un local din Timisoara, alaturi de masa noastra,era o familie cu doi copii. Cuplul parea ok, intelectuali, undeva la 40 de ani, iar copilasii 4-5 ani Citeste in continuare…

, ,

O sugestie pentru bobocii FJSC

3 Comentarii

Pentru cine nu stie FJSC = Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii
Daca esti un boboc la FJSC cea mai buna chestie pe care o poti face acum, pentru viitorul si cariera ta, e sa iti faci un blog.
Si am sa explic imediat si de ce. Citeste in continuare…

, ,

Sfaturi SEO pentru incepatori

Nici un comentariu

Baietii care scriu pe Google Webmaster Blog s-au gandit sa redacteze un scurt ghid cu sfaturi SEO pentru incepatori.
Daca sunteti la inceput de drum si vreti sa aflati cateva informatii de baza despre SEO (optimizarea pentru motoarele de cautare) acest document e numai bun. Scurt si la obiect.

, ,

La prima intalnire

9 Comentarii

Prima intalnire este un punct important al oricarei relatii dintre un barbat si o femeie. Sunt o multime de reguli si sfaturi despre ce sa faci sau ce sa nu faci la prima intalnire insa exista o singura certitudine: niciodata nu o sa se intample asa cum visezi tu. winking
Cel mai bine e sa iti urmezi instinctele si eventual sa consumi putin alcool inainte de „marea finala” pentru a scapa de emotii si a putea trece peste unele prejudecati.

Mult succes la prima intalnire! thumbs up Citeste in continuare…

, , , ,