zambesc.com RSS Feed

Sibiu, orasul in care m-as muta

Anul acesta mi-am petrecut Revelionul undeva in apropierea orasului Sibiu. Mai exact dupa Avrig inspre munti, o zona superba, cu multa zapada si munti superbi. Pentru cei care cunosc locurile, am fost cazati intr-o cabana din Poiana Avrigului.

Natura mai peste tot este apreciata, noi insa fiind aproape si de Sibiu nu am ratat sa vedem orasul in zilele de sarbatoare. Cu siguranta Sibiul nu isi pierde din farmec nici in zilele obisnuite. Evident ma refer la zona istorica. Si Timisoara are cateva puncte interesante din punct de vedere arhitectural, insa Sibiul o intrece.

Daca ar fi sa ma mut la Sibiu as face-o fara nicio problema happy , doar cu conditia sa ma mut in zona centrului vechi, nu conteaza cladirea, de preferat la mansarda, dar chiar si un demoisol nu as refuza big grin .

Iata cateva imagini care surprind un pic din frumusetea Sibiului :

Probabil ca nu am sa locuiesc niciodata in Sibiu, insa o vizita din cand in cand putem mai toti sa o facem. Daca va plac locurile in care timpul pare ca a ,, inghetat”, va recomand si voua sa vizitati Sibiul, precum si imprejurimile acestuia.

, ,
9 Comentarii
 1. Peter :

  A zis pe data de 4 ianuarie, 2013

  Foarte frumos! Intotdeauna mi-am dorit sa locuiesc intr-o zona muntoasa, precum Sibiu, Brasov si imprejurimi! Din pacate nu vad cum as putea ajunge sa si fac asta…

 2. maria :

  A zis pe data de 4 ianuarie, 2013

  Am fost cand eram mic si chiar ar vrea sa-l vad din nou. Nu imi mai aduc aminte dar am inteles ca e pintre cele mai frumoase orase din Romania

 3. Roxana :

  A zis pe data de 4 ianuarie, 2013

  E foarte frumos Sibiul! Inca n-am apucat sa il vad live in straie de sarbatoare, dar sper sa nu il mai ratez si anul viitor! happy

 4. Daniel :

  A zis pe data de 5 ianuarie, 2013

  E superb…Sibiu, Sighisoara, Brasov…avem o tara frumoasa, si daca e sa-i copiez pe altii as spune, pacat ca e locuita…nu prea sunt de acord dar uneori e valabila chestiune asta.

 5. Octavian :

  A zis pe data de 5 ianuarie, 2013

  Sibiu, Targu Mures, Blaj, Sighisoara, Medias…sunt orasele superbe care merita vizitate. Eu unul m-as vedea traind acolo.

 6. Ionut :

  A zis pe data de 7 ianuarie, 2013

  Frumos orasul insa depinde mult si de stilul de viata al fiecaruia…eu nu m-as adapta acolo.

 7. Emil :

  A zis pe data de 16 ianuarie, 2013

  Sincer, eu sunt din Bucuresti si m-as muta oricand in Timisoara, deci nu pot sa inteleg de ce ai vrea sa te muti DIN Timisoara laughing, am vazut si Oradea, Sibiu, Cluj, etc, toate sunt frumoase dar parca Oradea si Timisoara sunt pe primele 2 locuri, sau mai degraba spus, impart primul loc.

 8. ovi :

  A zis pe data de 2 februarie, 2013

  Am fost acum trei ani in Sibiu.Este deosebit dealte orase.Zona centrala este superba.Intr-o singura zi nu poti vizita toate obiectivele importante .
  Eon oras occidental.

 9. Stoian Ciprian :

  A zis pe data de 6 februarie, 2013

  Si mie mi-ar face placere sa locuiesc in Sibiu, este un oras genial ! happy


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*