zambesc.com RSS Feed

Sfarsitul lumii vine mai devreme

Nu este un titlu de film ci doar o constatare proprie. Stiu ca multa lume tremura cand aude de acest subiect, insa si mai multa lume se amuza. Eu sunt din a doua categorie, dar incetul cu incetul am inceput sa le dau oarece dreptate celor care asteapta sfarsitul lumii. Pana la urma cei care asteapta sfarsitul au si ceva dreptate, lumea noastra se termina pentru unii din noi. De cand a inceput isteria acestui subiect, pentru multi pamanteni ciclul vietii s-a incheat, au murit foarte multi.

Pentru altii s-a incheat modelul de viata dus, de exemplu o gramada de deputati, senatori…nu mai au aceasta functie….Altii au divortat, despartit… Deci ,, Sfarsitul Lumii ‘’ exista happy, insa vine mai devreme din punctul nostru de vedere, si foarte important nu vine pentru fiecare in aceasi zi, in acelasi an.

Nu va stresati, dupa fiecare apus urmeaza un rasarit, iar cel ce urmeaza tot timpul e mai frumos decat cel ce tocmai a apus.

5 Comentarii
 1. Peter :

  A zis pe data de 13 decembrie, 2012

  Ca bine zici tu! Este si asta un adevar…

 2. Sem :

  A zis pe data de 13 decembrie, 2012

  Exact,depinde doar din ce punct de vedere vorbim.
  In alta ordine de idei, asteptam si vedem, dar fara sa devenim paranoici. Ma deranjeaza ca vad la stiri indemnuri catre populatie pentru a achizitiona hrana…pff…DEZINFORMARE. Multumim pentru articol, era nevoie sa citim si altceva, prea ia toata lumea in serios povestea asta.

 3. Roxana :

  A zis pe data de 14 decembrie, 2012

  Abia astept rasaritul de maine! happy

 4. dePop :

  A zis pe data de 14 decembrie, 2012

  Roxana @

  Sa inteleg ca ai avut o zi proasata.. happy

 5. Ionut :

  A zis pe data de 15 decembrie, 2012

  Eu stiu ca a venit un singur sfarsit, cel fotbalistic, pentru draga mea echipa Rapid happy


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*