zambesc.com RSS Feed

Sexy dupa voce

Colaborez de ceva timp cu un furnizor de materiale folosite in industria publicitatii. Practic comenzile se fac prin telefon iar agentul lor imi aduce produsele, fara a fi nevoie sa mai merg la ei la firma.
Astazi am sunat ca de obicei, imi raspunde aceasi voce placuta, sexy si tinereasca, dupa un schimb reciproc de amabilitati ( parca ne cunoasteam de o viata), mi s-a spus ca nu pot sa imi trimita comanda in timp util, neavand masina. A ramasa sa merg eu sa ridic marfa de la depozitul lor. Pana la urma nici o problema, macar asa aveam ocazia sa cunosc domnisoara cu vocea atat de placuta si sexy, careia i-am tot facut invitatii la cafea.
Ajung la firma cu pricina si evident o caut cu privirea o domnisoara pana in 25 de ani, nu vad pe nimeni. Pana la urma sunt abordat de o angajata, careia ii spun ca o caut pe Marlen. Aceasta ma trimite la facturare intr-o incapere alaturata, acolo surpriza :
Domnisoara Marlen avea cred peste 40 de ani si cu 15 -20 de kg peste cat cred eu ca ar fi fost normal. Nu stiam ce sa fac, parca nu era persoana pe care o stiam de la telefon. Mi-au trecut prin minte toate discutiile purtate cu ea la telefon, desi atunci erau glume potrivite, acum mi se pareau un pic jenante..,,am cam sarit calul”. Am luat marfa si am sters-o zambind dar nu era zambetul meu….blushing.. .Data viitoare nu ma mai bazez pe urechi.

, , ,
15 Comentarii
 1. Danutza :

  A zis pe data de 18 august, 2011

  Eu cred ca ar fi trebuit sa vorbesti normal cu ea, asa cum vorbeati la telefon…nu sa o stergi pe usa cu marfa. E clar ca Marlen e o femeie de milioane daca tine la glume big grin

 2. dePop :

  A zis pe data de 18 august, 2011

  Am vorbit oarecum normal cu exceptia faptului ca nu am mai insistat cu cafeaua, oricum pot spune ca a fost un mic soc, nu as fi crezut niciodata ca are mai mult de 25 de ani..dupa voce.

 3. RedStu :

  A zis pe data de 19 august, 2011

  Nu stii ca de obicei aparentele inseala…nu mereu trebuie sa alaturi unei voci frumoase si o infatisare frumoasa si nici invers happy

 4. Anunturi :

  A zis pe data de 19 august, 2011

  Nu ti-a facut si ea cu ochiul? laughing

 5. dePop :

  A zis pe data de 19 august, 2011

  E clar ca si ea a fost ,, jenata” un pic de situatie….

 6. Electronice Online :

  A zis pe data de 19 august, 2011

  Nu cred ca esti singuru care se inseala in astfel de situatii.Si eu am patit si gura nu-mi tace si atunci sa vezi probleme.

 7. Regiu :

  A zis pe data de 19 august, 2011

  Ce nu sti nu-ti strica happy
  Ai dezamagit fata/femeia

 8. Ana-smart trike :

  A zis pe data de 19 august, 2011

  noroc ca n-avea 60 de ani, sunt si cazuri dinastea, eu in locul ei ma angajam la linia fierbinte happy

 9. Angie :

  A zis pe data de 19 august, 2011

  Poze! De ce nu ai facut rapid si niste poze sub cine stie ce pretext? Ar fi fost si mai fain articolul…

 10. dePop :

  A zis pe data de 19 august, 2011

  Ar fi fost prea de tot, oricum am relatat povestea cu gandul ca nu o sa ajunga sa citeasca persoana in cauza.

 11. Marius :

  A zis pe data de 20 august, 2011

  De obicei cand te astepti ca ceva sa fie extraordinar si bun, nu se intampla asa.

 12. Trafi :

  A zis pe data de 22 august, 2011

  Am mai auzit cazuri de genul happy. Cred ca toate „domnisoarele” de la linia erotica sunt ca cea descrisa de tine.
  Sper sa nu patesc si eu la fel big grin.

 13. zoologika :

  A zis pe data de 23 august, 2011

  Asta pentru că de multe ori ne bazăm pe presupuneri. Considerăm că un lucru frumos nu poate fi integrat decât într-un tot la fel de frumos. Am păţit şi eu să aud voci foarte atrăgătoare pe telefon care în realitate nu aveau acelaşi corespondent. E drept nu am ajuns să fiu pus într-o situaţie jenantă.

  La polul opus am înlnit persoane care arătau foarte ok dar avea nişte voci de te simţeai în filmele cu schimburi de personalitate.

 14. diana de la san :

  A zis pe data de 17 noiembrie, 2011

  si eu am lucrat la un call center si faceam vaznari prin telefon nu conteaza aspectul ci tocmai vocea e cea care vinde …sa nu mai spun ce buna as fi la linia erotica…foarte serios

 15. dePop :

  A zis pe data de 17 noiembrie, 2011

  diana de la san :@

  Asa este, insa de multe ori aspectul ,, se leaga ” de voce…..


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*