zambesc.com RSS Feed

Service Arctic – Beko Timisoara de evitat

De multe ori evitam o firma pentru ca angajatii nu sunt seriosi, umfla pretul, sunt nesimtiti, nu presteaza un serviciu de calitate. Cei de la Service Arctic Timisoara le au pe toate, ba chiar si ceva in plus. Adica pe langa nesimtire si alte cele te poti trezi si cu o paguba daca nu le esti pe plac. Despre ce este vorba :

reparatii masina de spalat

Acum cateva zile mi s-a stricat masina de spalat Beko, care nu mai este in garantie. Dar am zis sa chem totusi pe cei de la Beko, adica am sunat la Reprezentanta Arctic – Beko Bucuresti si am facut o programare. Mi-au spus din start ca se plateste constatarea 35 de lei, indiferent daca se face reparatia sau nu. Am fost de acord, le-am dat toate datele, tip masina de spalat, amanunte de gen : nu scoate apa si nu invarte. A doua zi ma suna un mesterica care se prezinta ca fiind reprezentantul firmei in teritoriu. Ii explic si lui ce face si ce nu face masina de spalat, ii dau datele, adica tipul masinii de spalat, cod, etc.

Dupa circa doua ore mesterica se prezinta la locul faptei, se apuca de inspectat. In doua minute a si dat verdictul, s-a dus pompa, il intreb cat face :

– 120 lei, plus constatarea 35 lei
– Ok, ii raspund eu.

Dupa alte cateva minute sunt anuntat ca totul este gata, adica sa platesc. Il intreb :

– Merge masina ?
– Nu merge, dar scoate apa, inainte nu scotea.

Am crezut ca glumeste, dar mesterica vorbea foarte serios.

– Pai nu ii bine. Ii spun eu. V-am chemat pentru o constatare iar daca este ok pretul si reparatie nicidecum reparatia partiala.
– Nu este adevarat, mie mi s-a spus ca nu scoate apa si atat, veni raspunsul.
– Vi se pare logic ca sa chem pe cineva sa imi repare pe jumatate masina si pana la urma eu v-am chemat pentru o constatare.

service Arctic Timisoara

Dupa cateva minute bune in care mesterul de la Arctic m-a contrazis si a vorbit de parca el ma platea pe mine, bombanind a acceptat in final sa faca constatarea pana la capat. A venit si cu un verdic :

– Sunt duse periile, costa 150 de lei, plus 150 de lei pompa, plus constatarea 35 de lei. Deci in total va costa 335 de lei.
– Pompa parca era 120 de lei, ii amintesc eu.
– Nu, nu, asta e Beko, costa 150 de lei.
– Dar mai inainte mi-ati cerut 120 de lei, tot de Beko vorbeam si atunci, vorbim de aceeasi masina de spalat.
– Nu, nu se poate.
– Ok, ii raspund, va platesc constatarea si atat.

Cam asta a fost ,, colaborarea ” cu angajatul de la reparatii Arctic – Beko. Cel putin asta am crezut eu. Am sunat la alta firma de reparatii masini de spalat. Au venit, reparat, cost total 190 de lei. Adica aproape la jumatate din cat imi ceruse reprezentatul celor de la service Arctic Beko, dar cel mai important oamenii s-au comportat respectuos, civilizat, jos palaria. Nu stiu cum se numeste firma, dar promit sa le dedic un articol exclusiv in viitor.

Cat priveste pe cel de la Arctic, omul nostru nu s-a multumit cu bombonelile si comportamnetul nesimtit. Mesterul mi-a pregatit o mica surpriza inainte sa plece, adica a indoit ceva la perii, iar pompa de apa nu a mai pus-o cum trebuie. Cu alte cuvinte cand au venit adevaratii depanatori si au dat drumul la masina de spalat pentru a vedea ce si cum, in casa mea s-a facut un mic lac. Noroc ca nu era vreun prelungitor pe jos, ca poate se ajungea la lucruri grave.

Probabil nu toti angajatii Arctic sunt asa, cel de la Timisoara insa e un pericol public. Pentru a nu exista niciun dubiu, confuzii, atelierul de reparatii la care ma refer se afla pe bulevardul Stefan Cel Mare, Bl. U15 din Timisoara. Daca aveti de reparat o masina de spalat, frigider, orice nu mergeti la Service Arctic Timisoara, doar daca sunteti in garantie si atunci nu aveti alta solutie, in rest apelati la firme cu angajati seriosi, responsabili si respectuosi cu cei care ii platesc.

, , , ,

Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*