zambesc.com RSS Feed

Selgros – cea mai buna carne era expirata

In urma cu ceva timp, Selgros ne sufoca ca cateva reclame haioase prin care se bateau in piept ca au cea mai buna carne. Nu stiu cum au ajuns cei de la Selgros la aceasta concluzie, cert este ca reclama lor a prins. Au convins asa de tare incat au mai castigat si alte categorii de clienti. De exemplu un grup de gaini, adica cateva tone, zeci chiar de la o avicola au plecat si ele la cumparaturi la Selgros. Insa fiind aglomerat in magazin, gainile nu au reszistat, cu alte cuvinte au murit… astfel un control DSV ( adica directia sanitar veterinara) a gasit gainile cu pricina si implicit au constatat ca acestea nu sunt conforme.

Dar ce vina are Selgros ?..pai ei au cea mai buna carne, gainile erau in vizita, acum daca inainte de-a muri si-au smuls penele si au cazut in ambalaj, iar dupa aia au sarit pe raft..asta e. Iar cat priveste termenul de garantie, Selgros nu poate jigni pe toti vizitatorii intrebandu-i daca sunt in termen sau nu. Cum ar suna daca la intrare fiecare mamaie ar fi intrebata ce termen de garantie are, rezista sa faca turul sau nu…Ca si daca rezista… un pui expirat cumparat de la Selgros poate pune capac oricui.

Nu stiu cum e cu reclama mincinoasa, insa de data asta Selgros a cam dat-o cu batul in balta. Adica cea mai buna carne era expirata, cand vine vorba de profit nimic nu conteaza. Pana la urma nu este decat o alta dovada ca pe la noi, cei care se ocupa de campaniile publicitare n-au nici cea mai mica legatura cu produsele promovate…cu alte cuvinte habar nu au de produs.

, , , , ,
4 Comentarii
 1. Adi :

  A zis pe data de 1 noiembrie, 2013

  Acum se explica gustul ala bun big grin

 2. Daniel :

  A zis pe data de 1 noiembrie, 2013

  Chiar trebuie luata in serios toata treaba…pe de alta parte, daca iei totul in serios ajungi la nebuni…si atunci ce de facut? cine stie cate lucruri se vor mai descoperi in timp?…

 3. Maxima :

  A zis pe data de 14 decembrie, 2013

  Nu erau gaini si erau pui , nu erau expirati ci aveau suspiciuni de salmonela. Si nu i-a produs Selgros ia produs Avicola Calarasi , si nu aveau salmonela dupa toate testele facute in prealabil. Si nu se vorbea de carnea de pasare in reclama ci de carnea de porc din carmangerie. Cu alte cuvinte esti mai dezinformat decat un canibal din Papua Noua Guinee. Sper ca ai tupeu sa lasi acest comentariu. Spun asta pt ca sunt un client top lucrez cu ei de 11 ani si stiu tot ce se intampla la ei.

 4. dePop :

  A zis pe data de 14 decembrie, 2013

  Maxima@

  Esti un postac sau o postaca marca Selgros..cu alte cuvinte un idiot….. sau la genul feminin cum o suna….

  Mai nou Selgros are si ferma de porci..sau esti tu dezinformat si nu stii ca vin cu vaporul care inoata vreo 2 luni pana la noi…cu toate astea e foarte proaspata carnea.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*