zambesc.com RSS Feed

Secretul unei supe bune

Imi place foarte mult supa de taitei. Mai toata lumea stie secretul unei supe bune: taitei de casa , gaina de casa. In ce priveste gaina de casa e mai complicat. Nu prea e de gasit, plus ca multi hransec gaina de casa cu concentrate si alte cele similare cu ,, cantina” gainilor din ferma.

Astazi insa am mancat o supa cu taitei excelenta si culmea nu era de gaina. In plus era fara adosuri care tot apar la tv ca fiind facatoare de minuni in supe si ciorbe. Cea mai buna supa cu taitei este de fazan. De preferat fazan vanat si nu crescut, evident. Probabil ceva mai greu de gasit fazanul crescut in liberate dar nu imposibil. Cu siguranta pentru amatorii de supa versiunea de supa din fazan merita toti banii.

,

Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*