zambesc.com RSS Feed

Se redeschide Parcul copiilor din Timisoara

In sfarsit intra si Timisoara in randul oraselor civilizate. Dupa o perioada de ,, post’’ a unei generatii intregi de copii, a venit momentul sa se redeschida parcul copiilor. Niciodata nu am privit parcul copiilor ca fiind exclusiv pentru copii, iar daca luam ca exemplu marile parcuri ale lumii, Disney de exemplu, acestea se adreseaza in foarte mare parte adultilor.

Nu putem compara Parcul Copiilor din Timisoara cu Disneyland, dar asa cum este e foarte bun. Deschiderea va avea loc in data de 1 iunie, unii vor spune ziua copilului, altii campanie electorala. Personal nu am mai crezut ca se va mai deschide vreodata. Nu pot decat sa ma bucur ca si un copil, desi nu mai sunt. Astfel de parcuri nu ar trebui sa lipseasca din niciun oras, e ca si cum ar fi un oras fara restaurant. Ceea ce e de neconceput pentru noi adultii, copiii insa nu stiu cum sa isi ceara drepturile, astfel ca Romania are o gramada de lipsuri la acest capitol. Asteptam 1 iunie, iar dupa revenim cu impresii si imagini cu noul parc.

7 Comentarii
 1. Fred :

  A zis pe data de 28 mai, 2012

  Se putea deschide si mai repede, dar de ce sa nu profitam in campanie electorala…..E bine si acum, parcul a stat in paragina mai mult din cauza unora care nu stiau cum sa imparta banii alocati pentru amenajare…poate se va schimba ceva dupa alegeri.

 2. Fred :

  A zis pe data de 28 mai, 2012

  Pentru cei care nu stiu s-a investit peste 2 milioane de euro in parcul copiilor din Timisoara.

 3. Ciprian :

  A zis pe data de 30 mai, 2012

  important este ca se va deschide,mai putin conteaza ca va fi aproape de alegeri sau nu. Laudabila idee,Timisoara oricum este un oras extrem de frumos si civilizat…

 4. Miky :

  A zis pe data de 31 mai, 2012

  Nice…pentru cei din Timisoara winking

 5. Silvia :

  A zis pe data de 31 mai, 2012

  Poate se va construi si in Romania un parc de distractii pentru ei, aproape la fel de bun ca Disneyland happy

 6. Laurentiu :

  A zis pe data de 2 iunie, 2012

  Foarte misto…se vede oare ca e campanie? laughing

 7. Parcul Copiilor din Timisoara – Impresii | Zambesc :

  A zis pe data de 3 iunie, 2012

  […] investitia nu se regaseste in ceea ce ofera acum Parcul Copiilor. Dupa niste calcule simple nu cred ca investitia ar fi trebuit sa depaseasca 200 de mii euro,dar […]


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*