zambesc.com RSS Feed

Se pregatea de puscarie dar a fost numit secretar de stat

Romania nu este tara tuturor posibilitatilor. Nu, aici este tara minunilor. Si aceasta nu ni se trage de la apa pe care o bem, ci de la parlamentarii pe care ii avem. Toti unul si unul, si toti pentru unu si unul pentru toti. Ce mai.. muschetarii erau pipi in zapada, fata de cat de uniti sunt ai nostri politicieni.

Domnul Medelin, pardon Madalin Voicu, cel de la Partida Rromilor, are oarece probleme. Se pare ca i s-ar fi lipit niste bani de mana, ba de ambele maini pana la umar. Omul de buna credinta s-a spalat cu sapun si apa rece, cu gandul ca ii trece. Dar cum apa nu spala chiar tot, s-a trezit ca este acuzat de oarece frauda si spalare de bani printre altele. Dar cum dansul este evident nevinovat, a si fost salvat instant de muschetrul Grindeanu. Ba mai mult, Medelin merita respect, si asa a fost facut secretar de stat in Ministerul Culturii. Ce sa ii faci, doar traim in tara minunilor.

, ,

Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*