zambesc.com RSS Feed

Se inchide Pro Tv Timisoara si restul statiilor locale

Pro Tv isi restrange activitatea, se vor inchide cele 12 statii locale. Pare- se ca motivul principal sunt banii, probabil da cu rest, cu minus la rest. Desi pe Timisoara nu parea asa. Ceva publicitate locala exista, adica exista client. In fine, pe de-o parte o pierdere, pe de alta parte vor creste bugetele de publicitate in alte directii. Ce-i drept nu v-a mai ajunge niciun client local cu spotul in cadrul emisiunii Romanii au talent. Dar tot raul lor spre bine, asteptam banii in zona de online.

Televiziunile locale au murit mai peste tot, mai reinvie cate una in campaniile electorale. Filialele in schimb au cam rezistat, ma refer la alte tari. Desi situatia e atipca, in ce ne priveste, adica la capitolul posturi tv, suntem peste ce are Ungaria, Polonia si alte tari mai rasarite. Asteptam Oglinda Tv, sau altele. Piata de publicitate locala pe zona aceasta are oarece ,, spatii ”, cel putin in Timisoara.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*