zambesc.com RSS Feed

Se da liber la turnulete

Guvernul PSD da zor la o noua lege. In curand se vor putea demola cladirile istorice fara efecte grave asupra celor care demoleaza. Daca pana acum orice modificare fara autorizatie a unei cladiri istorice insemna automat pedeapsa cu inchisoarea, in curand totul v-a insemna doar o biata amenda. Cu alte cuvinte asteptati-va la turnulete, termopane in toate zonele istorice. Pai ce ne trebuie noua arhitectura si istorie, cand putem avea cladiri hidoase si turnulete stralucitoare.

Suntem pe drumul cel bun, prapad si mazga. La asta se rezuma ceea ce se intampla acum prin tarisoara asta. Din pacate anumite actiuni vor afecta mult si bine, iar alte aberatii nu vor fi corectate niciodata…Votati P$D; U$R..si altii.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*