zambesc.com RSS Feed

Samsung Smart Tv – de ce as cumpara unul ?

Inainte de-a achizitiona un produs obisnuiesc sa il intorc pe toate partile, bineinteles metaforic vorbind. Ar fi culmea sa ma duc la Samsung si sa incep sa intorc pe toate partile un Smart Tv…, probabil ca as ajunge sa am accesul interzis in magazinele Samsung pana la urma, ceva in genul suporterilor de fotbal. Cand vorbim insa de tehnologie este foarte important sa cunoastem calitatile produsului, functiile acestuia. De foarte multe ori apar produse noi doar din punct de vedere al designului, functiile practic fiind aceleasi cu modelele mai vechi. Nu e si cazul produsului care ma intereseaza pe mine: Smart Tv Samsung.

De ce sa aleg Smart Tv de la Samsung ?

In mod normal sunt convins in achizitionarea unui produs de prezenta unei singure calitati, in cazul Smart Tv Samsung nu ai cum sa treci cu vederea mai multe puncte forte incepand cu designul, calitatea imaginii si a sunetului, dar ceea ce ma intereseaza cel mai mult la acest produs este ,, dispozitivul de divertisment” cum este numita optiunea, functia, in prezentarea produsului.

Cel mai important argument in achizitionarea unui Smart Tv Samsung

Cum spuneam si mai sus functia de divertisment este cea mai utila din punctul meu de vedere, fiind motivul in achizitionarea produsului. Practic cu aceasta functie televizorul este conectat la toate dispozitivele digitale, intereactionad cu acestea, muzica, fotografii si alte cele, toate practic intr-un loc si cu o singura telecomanda…Da, totul intr-o singura telecomanda. Tehnologia Anynet permite concentrarea functiilor celorlalte comenzi intr-una singura.

Divertismentul de acasa presupune in cazul meu internet si televiziune, pana acum le aveam separat si totul imprastiat, optiunea oferita de Smart Tv de la Samsung rezolva problemele la acest capitol. Aceasta caracteristica, calitate, cred eu ca e raspunsul la intrebarea : de ce as cumpara un Smart Tv de la Samsung.

11 Comentarii
 1. Anca :

  A zis pe data de 18 mai, 2012

  Sunt intradevar niste produse in care merita sa investesti. Asta daca pui accent pe calitatea video.

 2. Ana- :

  A zis pe data de 18 mai, 2012

  eu nu l-as lua pt ca e „prea nou” adica are sigur bug-uri, mai asteapta juma de an, si va fi si mai ieftin! parerea mea!

 3. dePop :

  A zis pe data de 18 mai, 2012

  Ana-: @

  Ai garantie, iar cat priveste un pret redus pe viitor nu prea sunt sanse, e vorba de tehnologie de varf, nu apare nimic peste noapte mai bun. Pentru mine e un pas mare, toate la un loc…internet, tv, etc.

 4. Alina :

  A zis pe data de 18 mai, 2012

  NU cred ca are bug-uri insa pla pret ai dreptate.. e foarte ok un tv de genu pt ca poate sa citeasca mkv-uri de pe stick sau HDD

 5. Corina :

  A zis pe data de 18 mai, 2012

  Acum depinde de mai multi factori. Daca sunt full HD nu merita deloc. In Romania nu sunt decat vreo 6-7 posturi. Poate doar ca sa vezi un film sau ceva asemanator.

  Dar in general e pe principiul „Eu nu am un Iphone pentru ca imi trebuie ci ca sa arat celorlalti ca imi permit”.

 6. pratii :

  A zis pe data de 19 mai, 2012

  Eu zic ca e un Tv care merita, oferă o calitate superioară a imaginii atât în 2D cât şi 3D. Poti sa viizonezi filme FullHD si ai si aplicatii de divertisment.

 7. Mihai :

  A zis pe data de 19 mai, 2012

  cum adica sa aiba bug-uri? Parca vb de un soft. Nu cred ca am mai auzit termenul bug-uri folosit la altceva in afara de soft. La partea de hard ii zici mai degraba pb tehnice.

  Oricum, samsung e samsung, au o „mica” experienta in spate, nu-i primul lor televizor, deci calitatea este indiscutabila, parerea mea happy

 8. Ciprian :

  A zis pe data de 21 mai, 2012

  daca ti foarte mult sa iti cumperi un lucru de calitate,cu siguranta Samsung Smart Tv este pe lista de prioritati !

 9. seby :

  A zis pe data de 23 mai, 2012

  Samsung este lider de piata pe mai multe produse, deci se merita orice investitie. Este foarte placut sa stai in pat cu telefonul in mana si sa vezi pozele pe tv.

 10. Emanuela :

  A zis pe data de 25 mai, 2012

  mie mi se pare foarte ok samsung ca firma..eu am avut de exemplu telefoane numai de la ei si nu am regretat…

 11. Laurentiu :

  A zis pe data de 26 mai, 2012

  Misto sunt alea de la Panasonic…Viera parca se numesc..am vazut de curand un spot pe Eurosport si am ramas chiar masca!
  PS: Cred ca Panasonic sunt cei mai tari in materie de tv.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*