zambesc.com RSS Feed

Saltele, mobila si decoratiuni Sibiu

Mobila, saltele, decoratiuni, ba chiar si apartamente. Toate acestea la salonul de mobila organizat de Redal Expo Sibiu. Desi nu este un eveniment cu vechime, editia din aceasta primavara a fost un success.

Nu a fost perfect, insa efortul organizatorilor a fost maxim, astfel ca si evenimentul a capatat o ,, fata ” de eveniment profesionist. Dincolo de toate acestea targul de mobila si-a atins scopul, adunand sub aceeasi cupola expozanti de calibru pe care ii gasim la targurile nationale si chiar internationale.

Cu alte cuvinte marfa de calitate, la preturi cu 30-50 % mai jos decat ce am putea cumpara din magazinele specializate. Astfel ca vizitatorii au putut cumpara la jumatate de pret mobilier din lemn masiv, sau saltea cu Casmir fabricata in Italia. Si nu e vorba de lichidari de stocuri, ci modele recent lansate pe piata. Modelul de saltea cu casmir facea furori la targurile de profil europene in urma cu cateva luni. In concluzie, stam foarte bine la capitolul targuri, expozitii de mobila. Probabil cea mai buna solutie daca cauti mobilier, sau poate nu iti mai place salteaua de acasa.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*