zambesc.com RSS Feed

Saltea cu miros de peste, ciocolata, iaurt si altele

Zilele trecute am prins o discutie in care o domnita povestea, lauda de fapt nu stiu ce saltea care miroase a ciocolata. Si nu e vorba de o saltea murdarita cu ciocolata. Ci una de ultima ,,generatie”, ai carei husa are miros de ciocolata. Adica una 100% ,, naturala ” si ,, sanatoasa ” pentru noi. O saltea a carei husa contine probabil jumatate din tabelul lu’ Mendeleev. Cu alte cuvinte husa contine niste micro capsule care din cand in cand se sparg si elimina miros. Parfumul probabil la comanda clientului, adica miros de cafea, miros de snitel, sarmale sau chiar peste happy . Sa nu va ganditi ca cineva a prins un peste pe care l-a incorporat in husa. Nu, nici vorba, totul este chimie, adica substante chimice de care parca fugeam mai toti. Nu as cumpara asa ceva si nici nu cred ca exista vreo persoana careia sa ii pese de sanatatea ei si sa isi cumpere o saltea parfumata. Pentru cei care totusi vor un somn inmiresmat exista o groaza de plante care nu dauneaza.

Daca insa doriti o saltea de ultima ,, generatie” si nu va intereseaza sanatatea salteaua cu miros poate fi o solutie perfecta. Sunt sigur ca se pot produce saltele cu orice miros, de la oua stricate la transpiratia lu Guta happy . E mai dificil sa faci o saltea fara miros si de calitate. Iar cum ,, poarta ” la noi e deschisa in permanenta nu m-ar mira sa apara si alte produse cu miros de altceva. Iata cateva idei happy :

– perne cu miros de costita.
– sosete cu miros de varza murata.
– sutiene cu miros de mici.
– pijamale cu miros de cauciuc ars, si lista poate continua.

La cum se prezinta piata sigur ar fi clienti, ca doar gradina e mare.

, ,

Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*