zambesc.com RSS Feed

Sabia lui Ceausescu

Nu prea stiam nimic de sabia lu’ Ceausescu pana in aceasta seara, de fapt nu stiam ca ar exista una. Evident dictatorul a primit diverse cadouri, printre care si sabii. Insa sabia la care ma refer e din partea Armatei Romane, adica una oficiala. Acesta se pare ca va fi scoasa la licitatie peste doua saptamani. Adica in data de 6 martie puteti cumpara sabia lui Ceausescu.

Pretul de pornire este de 1000 de euro, rezonabil zic eu. Sabia nu a fost folosita, Ceausescu nu a reusit sa ii dea peste bot la Iliescu si nici peste degete lu Voiculescu. Asa Iliescu a pus mana pe tara, iar Voiculescu pe conturi. In concluzie sabia nu a facut prea multe, a fost un obiect decorativ. Pentru colectionari poate fi un obiect interesant, cu siguranta pretul de pornire va fi imediat urcat dupa inceperea licitatiei. Sunt multi comunisti cu bani printre noi care visau la sabia cu pricina inca de pe vremuri.

, ,
2 Comentarii
 1. Daniel C. :

  A zis pe data de 21 februarie, 2014

  Mmm…un obiect care, zic eu, nu prezinta mare interes…

 2. dePop :

  A zis pe data de 21 februarie, 2014

  Eu as zice ca da, as cumpara asa ceva, dar sunt sigur ca se va ajunge la o suma mare.

  Vrem nu vrem este un obiect istoric.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*