zambesc.com RSS Feed

Sa vezi modalitate de promovare/spam prin posta

Am fost ieri la o cunostiinta sa o ajut in rezolvarea catorva „probleme” computeristice. Adica a urmat ceva cursuri de initiere in calculator si la sfarsit trebuia sa predea mai multe teme. Una din teme, in Word.
Si aici vine partea interesanta.

Toata tema trebuia redactata, evident, in Word. Aveai diverse cerinte sa folosesti diverse chestii de prin Word.
Iar printre cerintele astea trebuia sa treci expeditor (adresa ta), destinatar (adresa unui prieten) si cateva povesti despre cursul urmat. Plus invitatia de a urma acelasi curs.

Pentru ca, si era mentionat cu litere mari, documentul urma sa fie printat si trimis prin posta la adresa destinatarului.
Adica dupa ce termin cursul, ca sa primesti diploma de absolvire, te obliga sa ii recomanzi si altor prieteni. straight face

, ,
4 Comentarii
 1. Alexa :

  A zis pe data de 14 mai, 2010

  nu e mare lucru happy
  il recomanzi shi gata happy

 2. Diana :

  A zis pe data de 15 mai, 2010

  Astia sunt mai tare decat orice universitate privata care da pe banda diplome. rolling on the floor

 3. Jocuri pentru copii :

  A zis pe data de 16 mai, 2010

  Cine stie la ce firma a apelat petru a face cursul respectiv. Eu am diploma ECDL si la examenul de world nu m-a pus sa recomand nimanui cursul lor.

 4. Mihai Likar :

  A zis pe data de 18 mai, 2010

  inseamna marketing.si lumea cade in plasa iar lor le vine banul,chiar si pe timp de ctiza cand lumea vrea mai mult sa plece si invata si mai mult engleza


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*