zambesc.com RSS Feed

S-au inventat hainele care isi schimba culoarea

Adio zeci, sute de rochii in dulap, exista rochia care isi schimba culoarea. Este bine stiut faptul ca mai toate femeile sunt imposibil de satisfacut cand vine vorba de garderoba. Oricate rochii, pantofi au in garderoba, se mai gaseste loc pentru alte si altele noi. Se pare insa ca s-a descoperit un ,, leac” in acest sens. A fost inventata rochia care isi schimba culoarea, functionarea e foarte simpla, culorile se aleg cu ajutorul telefonului. Iar hainelele nu par deloc diferite de cele obisnuite.

Aparent problema rochiilor care de cele mai multe ori sunt considerate de unica folosinta cam dispare. De unica folosinta pentru ca o lege nescrisa a femeilor spune ca : nu poti merge la doua evenimente cu aceasi rochie. Chiar daca esti in alt stat, ca doar pui poze pe facebook, iar ,, prietenele ” or sa stie ca ai folosit aceeasi rochie la doua evenimente. Personal nu cred ca se rezolva problema hainelor la femei cu aceasta inventie, si aceasta pentru ca nu aceleasi haine ar genera problema. Ci nevoia de subiect pentru barfa. Iar femeile se vor barfi in continuare, adica ,, a e aceeasi rochie doar a selectat alta culoare ”. Sau pana la urma vor face un efort si vor gasi un alt subiect de barfit si vom ajunge din nou de unde am plecat.

In schimb inventia ii va ajuta pe barbati. Azi costum alb, maine s-a murdarit, il facem negru. Doar problema transpiratiei sa mai fie rezolvata si vom avea indivizi care vor purta 3 in 1 patru, cinci ani. Adica pijama, salopeta si costum, aceeasi haina happy. Sa nu mai vorbim de cei care confunda dormitoarele si se trezesc in pat cu proprietara in brate, tocmai cand vine proprietarul acasa. Acestea se vor putea camufla in culoarea peretelui…Pana ce trece primejdia happy.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*