zambesc.com RSS Feed

S-a dat drum liber la clone

Nu e vorba de vreun film, in Japonia iti poti clona patrupedul si aceasta legal, oficial. Nu sunt din categoria celor care vad un semn malefic in toate astea, dar ce-i drept nici nu prea ma bucur. Cred eu ca s-a deschis poarta catre o noua lume, o lume necunoscuta. Si chiar daca oficial oamenii clonati nu exista, personal ma indoiesc de acest lucru. Cu siguranta au fost clonati si oameni, ceea ce nu stim inca sunt efectele colaterale.

Revenind la japonezi, acestia au clonat peste o mie de caini pana in prezent. Doar atat pentru ca nu oricine isi permite procedura, costurile fiind de circa 80 mii euro, ceea ce nu e de ici colo, altfel ne trezeam si noi cu oarece ,, fabrici ” de profil. Oricum e o chestiune de timp pana vor scadea preturile, si pana si alte tari vor aproba astfel de proceduri. Nu m-ar mira sa fim urmatoarea tara dupa Japonia si nu la clonat caini ci personae. La cate se intampla acum pe la noi, clonarea simpatizantilor lu’ Dragnea nu ar fi chiar o surpriza.

Un Comentariu
  1. Calin Zavate :

    A zis pe data de 14 februarie, 2018

    Wow ce nebunie de popor de fiecare data japonezii au iesit la rampa cu idei nebunesti dar asta le intrecere pe toate !


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*