zambesc.com RSS Feed

Roz, prea mult roz

Imi plac culorile insa nu as putea fi adeptul unei singure culori, cred ca fiecare culoare poate fi potrivita intr-o anume situatie sau nepotrivita intr-o alta situatie. Astazi am avut parte de un oarece soc vizual. Avand de stabilit niste lucruri cu cineva am fost invitat la persoana respectiva acasa. Apartamentul era ca toate apartamentele dintr-un bloc de dinainte de 90, in interior totul roz, cum ar zice Eminescu : ,, cata frunza cata iarba ” .

Pana la urma era ok si asa, daca cuiva ii face placere, asta e, roz sa fie. Insa privind mai atent apartamentul acesta nu avea nici o usa cu exceptia celei de la intrare, bucataria fara usa, baia la fel……..vasul de toaleta era vizibil mai din toate colturile incaperii. Cum naiba rezista doua persoane intr-un astfel de apartament, vorba aia fiecare miscare din baie ajunge la nasul celuilalt. Am uitat sa mentionez, in apartament locuieste un cuplu. Indiferent de cat de puternica si profunda e dragostea, cred ca totusi la toaleta avem nevoie de intimitate.. Nu prea m-ar incanta sa miros friptura de la bucatarie cu alte lucruri mai mult sau mai putin parfumate de la baie, sau ce se intampla cand un oaspete vrea la baie ?

Imi si inchipui un dialog intre cei doi locatari :
– Pisi cred ca ne-a spart cineva geamul si ne-a aruncat o mata moarta !
– A, nu, am mancat fasole la pranz….
Astazi mi-am anesteziat mintea cu ceea ce au avut cei doi in cap cand au decis sa transforme apartamentul………….cred ca rozul e de vina.

, , ,
12 Comentarii
 1. Bluee :

  A zis pe data de 9 noiembrie, 2011

  Tare faza cu mata moarta, iti dai seama ce se intampla cand unul din ei are probleme digestive si trebuie sa stea mai tot timpul pe vasul de toaleta…celalalt face icter…ha, ha

 2. Dan Ene :

  A zis pe data de 9 noiembrie, 2011

  treaba cu, culoarea cred ca e una, cu amenajarea e alta… insa cind se imbina amindoua intr-un apartament imi inchipui ca e ceva care sa impresioneze pe oricine… si cum ziceai… daca vine cineva in vizita…sa zicem ca nu primesc decit de-ai lor… dar poate vine si nea instalatoru… si il apuca…. isi face treaba si ei ramin cu „rozul” in casa… laughing))

 3. Bibescu :

  A zis pe data de 9 noiembrie, 2011

  Pentru a ocupa cat mai putin spatiu,pentru ca apartamentul era destul de mic,fostul meu proprietar a folosit la amenajare usi glisante din plastic.Nu le suportam.Mi se parea ca nu pot avea intimitate deloc la baie,se auzea tot…si cat sa canti? laughingDar ce ai descris tu in cele de mai sus ma socheaza de-a dreptul!!!!Sa speram ca nu au mai avut bani de usi si solutia este temporara!!!

 4. Cal :

  A zis pe data de 9 noiembrie, 2011

  Da. da. probabil de la roz li se trage! laughing
  Prbabil ca ei in loc de materie cenusie au materie roz si vad totul in roz, inclusiv fenomenele de la baie.

 5. Pos :

  A zis pe data de 9 noiembrie, 2011

  Eu cred ca ;i s-a urcat iubirea la cap sau minte si fosele nazale au fost afectate….

 6. dePop :

  A zis pe data de 10 noiembrie, 2011

  Bibescu : @
  Apartamentul este ultra finisat, nu e vorba de completari, modificari ulterioare..pacat ca nu am facut o poza…

 7. Anu :

  A zis pe data de 10 noiembrie, 2011

  Mi se pare oribil fara usi!

 8. Madutza :

  A zis pe data de 10 noiembrie, 2011

  haaai frate tot apartamentul roz, ce este asta, bordel?!

 9. relansat :

  A zis pe data de 10 noiembrie, 2011

  Niciodata nu am suportat culoarea asta. E prea … gurly, ca sa zic asa. Era super tare sa faci si o fotografie, asta ar fi pus capac tongue

 10. Adrian Nechifor :

  A zis pe data de 11 noiembrie, 2011

  Rozul ca rozul, dar sa nu ai usa la baie e prea de tot. La urma urmei se intampla sa aiba nevoie si cate un musafir sa iti foloseasca baia…

 11. Laurentiu :

  A zis pe data de 15 noiembrie, 2011

  @ relansat: eu chiar nu as fi vrut sa vad fotografia laughing deja e mult cand vezi o femeie, de exemplu, imbracata in roz…dar un apartament.

 12. alexa :

  A zis pe data de 2 decembrie, 2011

  oamenii traiesc in lumea lor roz si sunt happy… insa usa lipsa de la baie nu cred ca si-o poate explica un om cat de cat integru la minte cu toate ca are si asta o explicatie mai „personalizata” probabil


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*