zambesc.com RSS Feed

Romanii si preferintele lor muzicale

Se pare ca preferintele muzicale ale romanilor orbiteaza in jurul a doua genuri. Hip-Hop si Manele. Cel putin asa reiese din statisticinerd
Astfel topul artistilor este dominat de Hip-Hop, cu 4 pozitii ocupate in top 10, incluzand locul 1 si locul 2. Si cum era de asteptat descoperim  Parazitii, B.U.G. Mafia, Ombladon si Bitza in acest top.
In schimb, daca privim topul celor mai cautate albume descoperim manelele ca fiind cele mai populare. In special manelele interpretate de Nicolae si Nicoleta Guta, Florin Salam, Denisa si Liviu Pustiu.
Si bineinteles ca nu lipseste nici RBD, muzica fetitelor din ziua de azi.

Romanii si preferintele lor muzicale

Ceea ce chiar nu ma mira. Unde mergi, fie ca e vorba de masini din care rasuna muzica la maxim, persoane care pun muzica pentru tot cartierul sau alti indivizi ce savureza melodii la telefoanele mobile, nu auzi altceva decat hip-hop sau manele.

, , , ,
Un Comentariu
  1. Nightchild :

    A zis pe data de 25 martie, 2008

    surprisesurprisesurprise ei bine..asta pt ca cei care chiar au bunsimt au HANDSFREE!!! daca ar avea si cei care asculta manele sick sau hip-hop(nu comentez sa nu jignesctongue) ar fi perfect!!


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*