zambesc.com RSS Feed

Romanii se vor sefi

Nu m-am apucat sa fac sondaje. Deci nicio grija pentru firmele care se ocupa de sondaje. Eu am facut un mic experiment, mai mult de nevoie decat de voie. Adica am postat un anunt de angajare pe cel mai mare site de profil. Anuntul suna ceva in genul : angajam vanzatoare/vanzator magazin prezentare. Dupa 26 de zile de la postarea anuntului am primit 36 de CV-uri. Foarte putin as spune eu, anuntul este unul platit, nu varianta cea mai scumpa, dar platit. Acum doua zile am decis sa schimb anuntul, nu foarte mult doar la titlu. Adica am mai adaugat un cuvant, este vorba de : sef. Adica acum anuntul suna ceva de genul: angajam sef magazin.

Dupa doar 24 de ore de la postarea anuntului surpriza aveam 116 CV-uri, aspiranti din toate categoriile si de toate varstele, de la proaspeti absolventi la fosti directori, sau fosti mecanici, soferi. Cu alte cuvinte romanii vor sa munceasca, dar cu o singura conditie: sa fie sefi altfel nu prea le prieste job-ul.

Probabil pe viitor toate anunturile vor avea cuvantul sef, si vor suna ceva in genul :

Angajam femeie de serviciu sef, angajam muncitor necalificat sef, angajam paznic sef, angajam spalator vase sef, angajam gropar sef.

Si mai vad pe unii la tv care se plang ca nu au de lucru.

, , ,

Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*