zambesc.com RSS Feed

Romanii pe locul 2 in topul celor mai suparati europeni pe vecini

Cum deja ne-am obisnuit exista institutii europene care nu prea au ce sa faca si astfel se ocupa de diverse sondaje si topuri. Ultimul sondaj ne plaseaza pe noi romanii ca fiind pe locul doi la capitolul certati cu vecinii, motivele fiind mirosul de prajeala, bormasina folosita la ora nepotrivita sau muzica data la maxim etc . Nu contest ca nu ar fi asa insa topul este total irelevant si nu poate fi comparat cu alti europeni. Si aceasta deoarece nu vad problema la cei care se revolta si cer respect si normalitate.

Topul e facut gresit, era normal sa fie un top al celor carora nu le pasa de vecini, nu au bun simt si alte cele. Sunt sigur ca daca in Germania cineva ar da drumul la manele la ora 12 noaptea sigur in secunda doi ar veni politia, iar amenda nu ar fi una simbolica. Sa nu mai vorbim de facut gratar in balcon cum se mai obisnuieste pe la noi. Pana la urma problema nu sunt vecinii care se supara si nu tolereaza astfel de manifestari, ci vecinii nesimtiti.

Cu alte cuvinte avem locul doi in Europa la cei mai nesimtiti vecini.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*