zambesc.com RSS Feed

Romania turistica si nucleara

In curand vom deveni una din cele mai mari atractii ale lumii, ce Disneyland sau Hawai, la Cernavoda toti turistii lumii vor face coada pentru a vizita Centrala Nucleara. Asta e parerea celor care pastoresc acest obiectiv. Ma intreb cine ar vrea sa vada niste cladiri vechi si cenusii ?..Poate s-ar gasi cativa curiosi, insa cine ar vrea sa viziteze un depozit plin cu deseuri radioactive, adica haine, unelte, etc…Cu alte cuvinte pantofi, chiloti, coada de lopata sau mai stiu eu ce.

Eu cred totusi ca ,, stapanii” acestei locatii confunda pe cautatorii de fier vechi cu potentialii turisti, sau pana la urma isi fac efectul radiatiile. Pentru ca planurile prezentate la Tv, nu prea par a fi din partea unei persoane sanatoase. Adica o terasa pe un deal cu vedere inspre Centrala Nucleara, nu stiu cine ar fi curios sa priveasca niste betoane. Hai sa zicem ca vizitarea in interiorul Centralei ar avea ceva clienti, mai un sot care vrea sa scape de nevasta si ii cumpara un bilet, sau invers. Ba Guvernul in lipsa de fonduri pentru plata pensiilor mai taie din pensionari, adica in loc sa ii trimita la bai de namol, ii trimite la radiatii….asa mai scad cheltuielile.

E si asta o nisa turistica, daca ne promovam bine in lumea intreaga sigur se vor gasi clienti. Propun pentru inceput un sejur gratuit pentru toti politicienii pe care ii avem, asa ca un cadou din partea tuturor romanilor.

, ,
7 Comentarii
 1. Roxana :

  A zis pe data de 13 noiembrie, 2012

  De acord cu propunerea pentru sejurul gratuit! laughing
  Din nou ce visam noaptea incercam sa continuam ziua… happy

 2. Ana- :

  A zis pe data de 13 noiembrie, 2012

  pai stiam ca exista si turism de dezastre, probabil asa ar veni si la noi in Romania turisti.

 3. dePop :

  A zis pe data de 13 noiembrie, 2012

  Ana- @

  Pai la noi ai la tot pasul dezastre, doar curiosi cu bani sa fie.

 4. costi :

  A zis pe data de 13 noiembrie, 2012

  nu sunt de acord cu sejuru gratuit politicienilorlaughing

 5. Daniel :

  A zis pe data de 15 noiembrie, 2012

  @costi

  Nici eu…la ce bani au!

 6. dePop :

  A zis pe data de 15 noiembrie, 2012

  Daniel@
  Costi @

  E singura solutie sa scapam de ei, dupa cateva cure cu radiatii nu o sa mai aibe nevoie de banii si alte cele.

 7. laura :

  A zis pe data de 29 noiembrie, 2012

  Pericol de radiatii nu exista. Banuiesc ca fiecare turist ar primi un radiometru sau un detector portabil de materiale radioactive emitatoare de radiatii. Am vizitat institutul de atomica si la intrare am primit un astfel de aparat.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*