zambesc.com RSS Feed

Romania tara suv-urilor si a masinilor de teren

Nu stiu daca ati remarcat dar de vreo doua saptamani avem tot mai multe jeep-uri pe sosele. Chiar daca nu e vorba de marca Jeep, se subintelege la ce ma refer. Adica avem tot mai multe masini de teren, majoritatea cu numere rosii, ca e aglomeratie la inmatriculari de cand s-a scos taxa. Iar daca cumva nimeriti in vreo zona cu blocuri de garsoniere, din acelea vechi cu maxim 20 m2/locuinta, parcarea din jur geme de BMW-uri de la X5 in sus. Nu m-ar mira daca cei care locuiesc pe acolo ar sta si in chirie, si mai au si vreo rata pe urmatorii 5 ani la masina.

Pana la urma este nerelevant, e o boala care nu are tratament. Ma intreb ce va fi peste vreo 2-3 ani, cand jeep-urile din dotare vor pica ca mustele. Ca doar mai toate sunt trecute de minim 10 ani si chiar daca au fost conduse de o bunicuta de prin Germania, tot vor pica odata si odata. Probabil vom deveni cel mai mare cimitir de masini de teren din lume….Tot vom fii primi la ceva happy.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*