zambesc.com RSS Feed

Romania expulzeaza un rus

Mare tupeu mare, mai marii de la centru au hotarat sa expulzeze si ei un rus. Toate astea dupa problemele din Anglia. Modelul a fost preluat de la celelalte tari. Sunt sigur ca cel care a fost pus sa semneze asa ceva nu prea doarme, iar daca adoarme simte un morcov infipt undeva. Probabil partidul a tras la sort cine sa se sacrifice, ca doar trebuie sa aratam ca suntem de partea Europei si nu a tarului Putin. In fine, totul e o apa de ploaie in ce priveste Romania. Rusii ca si americanii de altfel, fac ce vor in tara asta.

Cine este rusul pe care il expulzeaza Romania ?

Probabil cel mai important amanunt, cine e rusul expulzat? Personal as paria ca e vorba de Ion Iliescu, ca tot au inceput astia sa il judece cica. Ce-i drept e greu de ghicit cine va fi rusul de serviciu si aceasta pentru ca sunt foarte multi. Oriunde intorci privirea dai de un rus, mai acoperit sau chiar foarte descoperit, in functie de temperatura de afara. Poate totusi ne fac si rusii un bine cu aceasta ocazie, si il cer pe Dragnea. Ca pentru noi ar fi cel mai mare dar din partea Rusiei de cand exista aceasta. Nu ca nu ar fi fost altii mai nocivi de-a lungul vremii, problema e ca Dragnea e activ, functioneaza, si nu are de gand sa se opreasca.. Poate il opresc rusii, ca doar Liviut i-a depasit pana si pe ei la capitolul ,, fac ce vreau ” si ,, ma doare in cot ”.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*