zambesc.com RSS Feed

Retim Timisoara sau cei care incaseaza indiferent de situatie

Exista cateva firme, regii in Romania care indiferent daca au prestat sau nu serviciul te taxeaza. Societatea Retim se ocupa cu colectarea gunoiului menajer in Timisoara, deci vrei nu vrei trebuie sa le platesti lor o taxa. Daca iti deschizi un magazin nu primesti aprobare de functionare daca nu ai contract cu Retim, cei de la Retim nu semneaza contractul cu tine daca nu iei tomberonul de la ei la supra pret, adica de vreo 3, 4 ori pretul.

Putem spune ca toate astea sunt ,, normale”, dar daca inchizi firma, punctul de lucru, practic nu mai existi in locatia respectiva, ei tot iti trimit facturi…de ce ?..Din moment ce nu au prestat niciun serviciu…..cica trebuie urmata o intreaga procedura, acte doveditoare ca nu mai sunt acolo, cand de fapt cei care aduc factura vad clar, ca nu mai exista nimic….dar probabil asta e si scopul factura pentru servicii imaginare.

Astazi cei de la Retim m-au surprins din nou, de data aceasta la domiciliu, au venit sa ridice tomberoanele, dar culmea din trei tomberoane au golit doar unul…..?….la fel au procedat pe toata strada.
Nu inteleg de ce suntem obligati sa lucram cu o singura firma, care face ce vrea si pana la urma daca sunt firma si vreau sa imi duc eu o data pe saptamana gunoiul la cei care il proceseaza de ce nu pot sa o fac ?…Ca doar se plateste o taxa in functie de volum, greutate. Pana la urma aceasta taxa, cea de tv, plus altele la care suntem obligati fie ca vrem sau nu sunt mai degraba niste taxe de protectie, doar ca sunt oficiale.

, ,
4 Comentarii
 1. Friv :

  A zis pe data de 5 februarie, 2012

  ce idioti..!
  si ca tot e vorba de companii suspecte,
  mie sincer nu imi vine sa cred cum arata strazile din Timisoara asta…eu personal nu am vazut nici o masinarie destinata curatarii soselii sau ceva de genu…
  banii se duc pentru asa ceva, insa in realitate tot carpiti in coate suntem!

 2. Zu :

  A zis pe data de 5 februarie, 2012

  Treaba pur romaneasca, aceea de a face fix ce vor. Fara sa respecte nicio regula. Lucruri asemanatoare se intampla mai peste tot, iar atunci cand tragi linie ajungi mereu cu concluzia ca platesti ceva ce nu ar fi trebuit sa platesti …

 3. Jorge :

  A zis pe data de 6 februarie, 2012

  Eu de abia astept sa prin pe strada pe cei de la telpark, sa ii bag cu capul in gramezile de zapada din parcare, pentru care am platit abonament dar nu e curatata.

 4. Laurentiu :

  A zis pe data de 7 februarie, 2012

  Din pacate astfel de practici se poarta peste tot, nu doar in Timisoara…tara asta nu exista fara mafie.

 5. Cal :

  A zis pe data de 21 februarie, 2012

  Dupa cum se stie, „statul” face contract cu firmele „lui”….asa se face ca nu ai libertatea sa alegi si ca fiecare face ce vrea si cum vrea, iar noi suntem buni de plata. Si tot asa se face si in contructia strazilor, si cu toate serviciile si firmele din Romania.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*