zambesc.com RSS Feed

Restaurantul Dada are mai multi caini decat o stana

Zilele trecute fiind intr-o delegatie am poposit pe terasa restaurantului Dada. O locatie frumoasa situata la intrarea in Caciulata din directia Sibiu. Restaurantul este unul apreciat si aceasta pe buna dreptate, cu mici exceptii…Va recomand sa evitati ,, meniul special” mamaliga cu branza straturi, sau ceva de genul. Produsul nu are nicio legatura cu demumirea, e mai degraba mamaliga cu urme de branza si niste slanina cu soric. In rest au o ciorba de burta foarte buna, papanasii de asemenea. La fel si carnea din untura sau ceva de genul, extraordinara.

O stana are dreptul la doi caini, un restaurant cati caini trebuie sa aibe ?

Nu am nimic cu patrupedele, ba chiar detin un caine ciobanesc german. Insa parca nu e ok atunci cand sunt la masa intr-un restaurant, chiar si pe terasa sa fiu inconjurat de o haita de caini. La o taraba cu mici mai merge sa mananci in timp ce trei caini ti se uita in gura happy, dar parca la ditamai restaurantul cum se vrea sa fie Dada nu prea e ok. Mai ales ca mai tot timpul sunt si turisti straini pe acolo. Ceea ce m-a intrigat mai mult e ca personalul restaurantului se plimba printre caini, ca si cum acestia nu ar exista. Iar la un moment dat, unul dintre caini isi marcase teritoriul stropind piciorul unei mese. Si toate acestea intr-un spatiu ingradit, cu mocheta, etc.

Iar la mai toate mesele era cate cineva. Pana la urma si iubirea asta de caini trebuie sa aibe o limita. Sau ar trebui ca restaurantul sa atentioneze clientii printr-un mesaj la intrare, ceva in genul; ,, In acest restaurant cainii au prioritate ” sau ,, restaurant pentru caini ”. Si aceasta in toate limbile, sa nu se mire neamtul care sta la o masa alturata si nici japonezeul sau chinezul de la masa din colt..Cel putin acestia erau strainii ce au servit masa in acelasi timp cu mine.

Pana la urma o stana are dreptul la doi caini din ce imi aduc aminte, insa restaurantele pot avea fara numar. Pe terasa cu pricina, in incinta mai exact eu am numarat trei caini. Desi oi nu erau, stana nici atat. Or fi fost cainii la o iesire la restaurant, in afara serviciului happy.

3 Comentarii
 1. David :

  A zis pe data de 5 aprilie, 2017

  Si eu am câine, dar nu agreez ideea câinilor vagabonzi. Nu e vina lor, dar cineva trebuie sa își asume responsabilitatea. Cat privește prezenta pe o terasa/restaurant, e foarte grav. Nu exista loc de scuze si altele..păcat.

 2. trenda :

  A zis pe data de 10 aprilie, 2017

  Da. Ador patrupedele, dar locul lor nu este la restaurant printre mesele clientilor… este dezolant.

 3. Chirita :

  A zis pe data de 20 aprilie, 2017

  Eu spun ca este drept sa fi informat de la intrare despre caini ,ospatari fara vlaga eventual bucatar fara boneta .Asa nu te surprinde nimic . Cu respect .


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*