zambesc.com RSS Feed

Relatii cu clientii la Orange

Recent a trebuit sa apelez la serviciul de relatii cu clientii de la Orange. Si sunt varza. thumbs down Adica habar nu au ce servicii ofera.
Apoi mi-am adus aminte, stai ca am fost si eu la un interviu pentru a lucra la relatii cu clientii acum vreo 3-4 luni.

Bine, nu aveam de gand sa ma angajez acolo am mers de curiozitate sa vad ce ofera. Din ce imi aduc aminte era ceva in genul: 8 ore pe zi / sase zile pe saptamana si un salariu de aproximativ 600 de roni. Plus anumite bonusuri daca depaseai nush cate apeluri preluate(si rezolvate) pe zi. Parca era vorba de 24 de apeluri pe zi. Si mai era un bonus, nu lucrai cu carte de munca.

La asa motivatie e si normal sa nu isi dea interesul ca sa invete ceva si sa ajute clientul. Sau angajatii de acolo abandoneaza dupa o luna de munca pe plantatie. Si mereu apar alti incepatori. Care habar nu au de serviciile Orange

,
14 Comentarii
 1. mika :

  A zis pe data de 2 august, 2009

  Asa din curiozitate stii cate chestii trebuie sa inveti atunci cand te angajezi ca operator call center??Zeci de proceduri,ofertele din anii trecuti si ofertele curente,genul acesta de job este in general populat de studenti si nu isi lasa jobul odata ce il au!
  Poate persoana cu care tu ai vorbit era la inceput,iar ca la orice inceput nu poti excela!!
  Nu cred ca ai fost vreodata intr-un call center si daca vei merge iti vei schimba gandirea obtuza legata de relatii clienti(orice companie)

 2. Andrei :

  A zis pe data de 2 august, 2009

  Vrei sa facem o proba, sa vedem cat de competenti sunt ?

  Daca vrei ma gandesc la 2-3 intrebari, sun si inregistrez convorbirea. Dar nu vii cu scuza ca „au multe de invatat si pe deasupra mai sunt si studenti”.

 3. mika :

  A zis pe data de 3 august, 2009

  adreseaza-mi mie acele 2-3 intrebari sa vedem daca pot sa raspund sau nuwinking

 4. Andrei :

  A zis pe data de 3 august, 2009

  1. Lucrezi la Orange ?
  2. Trebuie sa te intreb live, nu asa sa raspunzi peste 3 ore dupa ce intrebi 5 vecini si 4 prieteni. tongue

 5. mika :

  A zis pe data de 3 august, 2009

  1.Da lucrez la orange de 1 an si 2 luni ceea ce ma face competenta pentru a raspunde la orice intrebare.Sunt informatii pe care nu ai cum sa le stii si sa le stochezi in creier.te asigur.poate ai ghinionul sa fii preluat de „puisori de inceput” care nu au habar pe ce planeta traiesc.Dar cand esti preluat de un om mai vechi cu experienta esti tratat cu respect si profesionalism.
  2.Te asigur ca ti-as raspunde mai repede decat iti imaginezi.Asta daca este vorba de o informatie generala fara sa vad numarul de telefon.

 6. Andrei :

  A zis pe data de 3 august, 2009

  Uite aici o chestie: http://orange.ro/abonamente-date/internet-mobil-complet-ro.html

  Abonamentul e pe un an sau doi ?
  Pentru utilizarea pentru calculator trebuie si modem. Ala cat costa? Costul difera in functie de perioada contractului(in caz ca se poate face abonament si pe 1 an)?
  „100 de minute Orange gratuite pentru abonamentul tău de voce” – se acorda indiferent de perioada contractului ? Care e ordinea lor de folosire ? Se reporteaza ?

  Asta asa, de incalzire. laughing

 7. mika :

  A zis pe data de 3 august, 2009

  stii..daca ma intrebai despre cartele prepay(unde si lucrez) iti raspundeam in 2 secundelaughingpana si in somn daca ma intrebi iti pot raspunde.

  Chiar as fi vrut sa te ajut,asa cum imi fac datoria zi de zi..my point era ca nu poti judeca pe toti dintr-un call center doar pentru ca 2-3 nu au stiut sa iti raspunda la nelamuriri.

  Apropo,cand vrei informatii..te rog..nu te mai adresa unui partener orange..sunt VARZA..mai varza decat un utilizator,desi nu inteleg de ce mai sunt parteneri!!

 8. Andrei :

  A zis pe data de 3 august, 2009

  „Da lucrez la orange de 1 an si 2 luni ceea ce ma face competenta pentru a raspunde la orice intrebare”.

  My point is, m-ai amagit ca imi raspunzi la LA ORICE INTREBARE si apoi ai schimbat foaie, ca daca intrebam de prepay…
  Si asta era o intrebare relativ simpla. tongue

  Daca vrei ne distram si maine sau cu alta ocazie, si te intreb numai de prepay.

 9. Mika :

  A zis pe data de 3 august, 2009

  Scuzele mele,nu m-am facut inteleasa…nu pot raspunde despre abonamente Orange daca nu detin informatii.Nu schimb foaia si nu ma fofilez happy

  So oricand ma poti intreba despre Orange prepay si nu am sa ezit sa raspund.

 10. Andrei :

  A zis pe data de 3 august, 2009

  Bine, hai ca nu o sa te mai stresez. Doar o scurta intrebare, mai mult pentru cultura mea genearal.
  La cartele Orange PrePay exista bonusuri/chestii pentru apelurile primite? Si daca da, care sunt astea si conditiile de primire?

 11. Mika :

  A zis pe data de 3 august, 2009

  Stai linistit ca nu ma stresezi.La Orange exista bonus de apeluri primite iar de la 1 august s-a schimbat procedura de alocare.Adica la 60 minute provenite din apeluri nationale primesti inapoi 60 minute apelabile in reteaua orange.Regula de consum al acestor minute este in felul urmator: dupa consumarea creditului platit,minute din oferta.
  Bonusul se ofera doar 1 data la 30 de zile,iar dupa fiecare 30 de zile se reseteaza automat contorul.Regula de alocare este aceea ca trebuie sa ai minim 1 reincarcare in luna precedenta acumularii minutelor.
  Exemplu: in luna august ai ajuns la 60 minute asta inseamna ca in luna iulie ar fi trebuit sa ai 1 reincarcare.Singurele planuri tarifare care nu primesc acest bonus sunt My orange si my music.

 12. Internet pe mobil, relatii cu clientii - Orange | Zambesc :

  A zis pe data de 6 august, 2009

  […] hai sa sun la relatii cu clientii, poate nu era baiatu informat prea bine. Sun, astept vreo 7-8 minute, imi raspunde o domnisoara. […]

 13. Ecologie cu forta ? | Zambesc :

  A zis pe data de 15 septembrie, 2009

  […] Mai butonez pe acolo, poate, poate… “factura în format electronic – activat Vrei sa primeşti din nou factura în format tipărit?” DA! E o casuta acolo care poate fi bifata dar sunt curios maine ce vor zice la relatii cu clientii. […]

 14. Alex :

  A zis pe data de 11 decembrie, 2009

  Sal mika. Am si eu o rugaminte daca lucrezi la orange imi poti lasa id-ul tau de mess te org vreau sa te intreb ceva urgent. claudyyu86 este al meu.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*