zambesc.com RSS Feed

Reguli noi la admitere in scolile de politie ?

Nu vreau sa dau la politie, mi-am ales deja profesia si nici nu cred ca as fi avut sanse sa ma fac politist. Adica bagajul meu de cunostinte depaseste ceea ce se cere pentru admiterea la politie, deci nu aveam sanse sa fiu admis. In aceasta seara am aflat de la stiri ca este posibil ca o conditie obligatorie pana acum la admitere in politie cea de inaltime sa nu mai fie obligatorie.

Aceasta pentru ca s-a facut o plangere pentru discriminare, deci e foarte posibil ca in scurt timp sa vedem pe strada politisti in miniatura. Pe deoparte e un lucru bun, adica toti avem aceleasi drepturi, pe de alta parte multi o sa aibe de pierdut. Ganditi-va daca aceasta regula era valabila in trecut, ar mai fi lalait Copilul Minune..pai nu prea, ar fi fost politist..undeva intr-o intersectie cu un scaun sub picioare ar fi incurcat circulatia. Dar cum nu i s-a dat voie s-a facut cantaret.

Deci ganditi-va bine inainte sa va prezentati la concursul de admitere la scolile de politie, poate totusi vi se potriveste altceva..sau pur si simplu aveti IQ-ul mai mare.

, ,
7 Comentarii
 1. Yamasha :

  A zis pe data de 20 noiembrie, 2013

  poate odata cu asta vom avea si noi politisti mai normali!

 2. dePop :

  A zis pe data de 20 noiembrie, 2013

  Depinde ce intelegi prin ,, normali”…eu zic ca tine mai mult de sistem….individul poate fi modelat..evident prost sau bine.

 3. Silviu :

  A zis pe data de 21 noiembrie, 2013

  Ca sa avem politisti normali ar trebui teste mai grele, ca sa poata trece si astia mai destepti… poate asa erai si tu politist acum…

 4. Yamasha :

  A zis pe data de 21 noiembrie, 2013

  sa nu ia spaga, sa nu fie influentati de politicieni…si multe altele!

 5. so :

  A zis pe data de 21 noiembrie, 2013

  Degeaba . . ce facem cu cei vechi?

 6. dePop :

  A zis pe data de 21 noiembrie, 2013

  Yamasha@

  Nu se poate..asa e sistemul, in Timisoara dupa schimbarea primarului Politia Rutiera a disparut, e haos in oras.

 7. Adi :

  A zis pe data de 21 noiembrie, 2013

  Mici dar destepti. happy


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*