zambesc.com RSS Feed

Real – Timisoara Est isi inchide portile

Daca ieri vorbeam de un scenariu suprarealist privind falimentul magazinului Kaufland, aseara am avut surpriza sa descopar Hypermarketul Real din zona aeroport Timisoara in plina impachetare. Desi angajatii acestuia strangeau rafturile, clientii putea sa isi faca cumparaturile, alegand printre resturile ramase. Ceea ce mi-a atras insa atentia era starea generala de lehamite pe care o afisau mai toti angajatii. Nu pot sa ii acuz, probabil ii asteapta o perioada lunga de navigare pe site-urile care ofera job-uri, desi va fi mai greu sa isi gaseasca de lucru. Si asta nu din cauza crizei, ci mai mult din cauza priceperii, de exemplu : tanti de la raionul fructe – legume aduna cu picioarele cartofii pe care tocmai i-a scapat si in acelasi timp vorbea la telefon.

E adevarat ca nu toti putem face doua lucruri de-odata, insa post de adunator cartofi cu picioarele, nu cred ca exista. Dincolo de problema angajatilor ma gandesc la locatie, ce se va intampla cu cladirea, ce va fi in locul a ceea ce a fost Real ?… Poate o data cu noul Guvern reusim sa importam niste chinezi si dam drumul la fabricarea unor replici dupa Nokia si a altor modele de telefoane care sunt in voga acum. Sau poate transformam magazinul Real in Bambu pentru pensionari…..dansatoare doar de la 70 de ani in sus si tot tacamul, intrarea sa fie pe baza cuponului de pensie.

, ,
10 Comentarii
 1. Cal :

  A zis pe data de 8 februarie, 2012

  Nu ma astepta ca Realul sa poate da faliment in vreun oras. La noi in Craiova mergea cel mai bine inainte de apritia Auchanului, insa se pare ca nici acum nu merge prost! Aveam impresia ca e unul dintre cele mai reusite si cautate hipermarketuri.

 2. Romas Aniko :

  A zis pe data de 10 februarie, 2012

  inseamna ca s-a inchis magazinul favorit al sotului.
  Noi stam in Lugoj si era in drum spre casa.
  Eu prefer Auchan-ul mai ales in perioada reducerilor la mall

 3. Bogdan :

  A zis pe data de 10 februarie, 2012

  Si mie imi era aproape din Giarmata-Vii, dar era destul de scump fata de Auchan si chiar fata de real din C. Aradului.

 4. Friv :

  A zis pe data de 10 februarie, 2012

  nu-i un semn deloc bun pentru nimeni si in mod special pentru detinatorii magazinului, chiar e criza, nu?tongue

 5. teo :

  A zis pe data de 11 februarie, 2012

  Eu am descoperit magazinul ala in urma cu vreo doi ani si m-am mirat de locatia pe care au ales-o. Mi-am zis pe urma ca probabil au facut studii de marketing si si-au dat seama ca dezvoltarea orasului o sa impinga locuintele pana acolo sau macar fabricile vor ajunge in zona.

  Ghinionul a facut sa vina criza si sa strice toate planurile. Plus ca tot grupul Metro nu pare s-o duca tocmai bine, asa ca inchid si ei ce nu prea le foloseste.

 6. Mihai :

  A zis pe data de 12 februarie, 2012

  Da ce se tot intampla in timisoara, parca e iadul comercial acolo, arde orasul?

 7. Laurentiu :

  A zis pe data de 12 februarie, 2012

  Primul lucru la care ma gandesc cand citesc articolul asta ar fi numarul acela de angajati care vor ramane fara slujbe…

 8. Georgiana Popescu :

  A zis pe data de 15 februarie, 2012

  Asta cam e o noutate. Intr-o tara ca Romania sa dea hypermarketurile faliment. Cu adevarat o noutate, in conditiile in care romanul baga in el si, implicit, cumpara cu nemiluita.

 9. Cu cine ma potrivesc, sau cine se potriveste cu mine ? | Zambesc :

  A zis pe data de 31 octombrie, 2012

  […] foarte simplu, Real e pe stilul meu, pe langa vestimentatie si incaltaminte de calitate, putem vorbi de diversitate […]

 10. Ofertele Real si pestele care iti sta in gat | Zambesc :

  A zis pe data de 23 ianuarie, 2013

  […] acestea peste noapte, cu astfel de hopuri in privinta pretului ajungi sa nu mai cumperi nimic de la Real, cu gandul ca maine va fi cu 30-50 % mai jos. In acest moment eu nu vad reducerea ci ,,teapa” […]


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*