zambesc.com RSS Feed

Ramanem fara politisti

Nu stiu daca ar fi un lucru benefic sau nu, cert este ca avem toate sansele sa ramanem fara politisti. Dupa cateva scandaluri in care politistii ba au luat mita, ba si-au facut de cap, ba mai nou s-au taiat intre ei ca hotii de cai, mai marii politiei au decis :controale la toate sectiile de politie. Si nu orice controale, vor fi controlati politistii la mansarda…cowboy Pai daca e asa, iar controalele sunt pe bune va asigur ca 80% dintre ei vor pica testul. Iar asta nu inseamna ca cei 20 % ramasi sunt persoane competente..... De Politia Locala sa nici nu mai vorbim, acolo sunt angajati doar cei care au picat testele, in cazul acestora e bine daca stiu sa scrie. De fapt testul de dictare ar elimina jumatate din angajatii Politiei Locale. ,, Noroc’’ ca aceste controale, teste psihologice, etc, se fac doar pe hartie, altfel am ramane fara politie.

, ,
10 Comentarii
 1. Monica :

  A zis pe data de 10 ianuarie, 2013

  La testul de dictare cred ca ar trece 5% dintre ei, dar, daca le dam si testul mita, ramanem intr-adevar fara politisti! big grin

 2. Ana- :

  A zis pe data de 10 ianuarie, 2013

  ceva gen, copii daca picati la BAC faceti-va politisti happy

 3. Roxana :

  A zis pe data de 10 ianuarie, 2013

  E ceva „pe bune” in Romania? happy
  N-o sa ramanem fara ei, se agita un pic si gata. Cum a fost si cu CFR-ul.

 4. Peter :

  A zis pe data de 10 ianuarie, 2013

  Mda, ce gluma buna!!! laughing)) Vorba ta, daca ar fi pe bune, ar manane fara de tot

 5. Paunescu Alin :

  A zis pe data de 10 ianuarie, 2013

  Vreau sa cred ca e adevarat, dar nu imi vine..

 6. Mihai :

  A zis pe data de 14 ianuarie, 2013

  perfect ! si acum hai la universitate sa facem revolta ca nimeni nu ne mai opreste acum laughing

 7. Emil :

  A zis pe data de 17 ianuarie, 2013

  Astia si gandacii sunt singurii care o sa supravietuiasca in cazul unui atac nuclear, asa ca nu va faceti sperante desarte laughing

 8. mada :

  A zis pe data de 25 ianuarie, 2013

  Crede-ma ca nu e usor sa intri la o scoala de politie.Cel putin in ziua de azi.

 9. dePop :

  A zis pe data de 25 ianuarie, 2013

  Mada@

  ai dreptate e greu sa intri fara pile, iar cei care reusesc fara pile renunta dupa scoala, multi nu au ,, stomac’’ pentru ceea ce se intampla in Politia Romana.

 10. mircea :

  A zis pe data de 28 februarie, 2013

  „Pai daca e asa, iar controalele sunt pe bune va asigur ca 80% dintre ei vor pica testul. Iar asta nu inseamna ca cei 20 % ramasi sunt persoane competente…..”
  In ultima perioada foarte multe persoane au veleitati de psihologi sau poate tu chiar ai licenta in psihologie happy
  „De Politia Locala sa nici nu mai vorbim, acolo sunt angajati doar cei care au picat testele, in cazul acestora e bine daca stiu sa scrie. De fapt testul de dictare ar elimina jumatate din angajatii Politiei Locale.”
  Sigur, daca stam sa ne gandim ca acestia sunt selectati inca de la nastere, ca le este interzis sa mearga pana si la gradinita ca nu care cumva vreunul dintre ei sa aiba prea multe deprinderi happy


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*