zambesc.com RSS Feed

Puterea mintii si jocurile

De mic copil m-a fascinat acest subiect: puterea mintii. Si teorile cum ca omul nu foloseste decat un mic procent din creier.
Evident, am incercat sa indoi si eu linguri folosind puterea mintii. Si bineinteles ca nu am reusit. happy
Dar se pare ca tehnologia progreseaza.

O companie, NeuroSky, comercializeaza o interfata care „citeste gandurile”: MindSet.
Bine, nu e foarte performanta, tehnologia de abia se dezvolta.
Dar totusi au reusit sa realizeze un joc in care diverse actiuni se realizeaza in functie de starea mentala in care se afla jucatorul.

Ma duc sa ii scriu mosului ce cadou vreau. day dreaming

, , ,
6 Comentarii
 1. Madu :

  A zis pe data de 16 ianuarie, 2010

  nu e prea convingator video.Vreau sa zic ca copilul misca telefonul,iar la i phone 3g este o aplicatie misti telu se misca si o minge pe ecran.Mie nu mi se pare cv nou.

 2. Ricardo :

  A zis pe data de 16 ianuarie, 2010

  si eu sunt pasionat de metempsihoza big grin

 3. Andrei Dutu :

  A zis pe data de 17 ianuarie, 2010

  Madu, si pe N97 e un joc in care daca misti ecranul se misca bila. In filmulet e folosit un jos similar dar…cand ajunge la anumite „porti” trebuie sa le deschida folosindu-si puterea mintii.

 4. george :

  A zis pe data de 17 ianuarie, 2010

  si pe mine ma fascineaza puterea mintii, iar pe langa asta si subconstientul uman, mi se pare ca aceste doua „lucruri” nu sunt asa de mult luate in considerare atunci cand se incearca explicarea unor fapte ale unora, de exemplu

 5. john :

  A zis pe data de 17 ianuarie, 2010

  hmmmmmm aud chestii noi, vad mai degraba

 6. alex :

  A zis pe data de 23 ianuarie, 2010

  chestia respectiva, cum ca noi folosim doar 10% din creier, tind sa cred si eu ca este adevarata. in ceea ce priveste puterea mintii, mi se pare fascinant „telekinesis” din cauza faptului ca oricine o poate exercita la un moment dat. winking


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*