zambesc.com RSS Feed

Pungile din plastic interzise prin lege, amenzi de la 15000 la 25000 lei

Un proiect de lege proaspat ,, copt” va interzice pungile de plastic. Pana la urma e un lucru pozitiv, desi mi se pare extrem de greu de pus in practica. Se vor interzice pungile din folie cu manere. Iar amenzile vor fi destul de mari. Acum sa nu va ganditi ca vom fi opriti pe strada si perchizitionati daca nu ascundem pungi din plastic undeva in chiloti..Nu, amenzie sunt pentru comercianti. Legea cu pricina e chiar foarte buna, cred eu ca v-a limita in oarecare masura poluarea. Daca am renunta si la peturi ar fi fabulos, Carpatii ne-ar multumii.

Sper doar ca sa nu apara ingeniosi care sa fabrice pungi fara maner. Ca cica legea, pe cele fara maner le accepta. Iar comerciantii romani sunt inventivi. Nu ar fi exclus sa plecam cu un sac din plastic din magazin, in locul mai micii plase cu maner.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*