zambesc.com RSS Feed

Pui de salmonela

Nu este nicio greseala in titlul de mai sus, avem persoane printre noi care au vazut pui de salmonela. Si nu e vorba de specialisti care urmaresc salmonela in laborator cu ajutorul microscopului. In aceasta seara fiind prin Real la cumparaturi, undeva la standul cu produse din pasare, doua doamne mai in varsta discutau despre salmonela. Iar discutia suna ceva in genul:

– Pui nu luam..?
– Nu ca asta nu sunt de gaina, e pui de salmonela.

pui salmonela

Ce o fi salmonela asta pentru unii, un fel de gasca imperecheata cu Aliens. Probabil ca unele cucoane se gandesc ca cei de la avicola au trimis gainile la plimbare si s-au apucat sa creasca altceva. Adica salmonela, care sunt tot un fel de pasari dar nu atat de bune la gust, cresc intr-o noapte cat o gaina in treizeci de zile si daca nu le fierbi cum trebuie te pot imbolnavi.

poza aliens
Foto: Facebook

Mai asteptam reportaje cu trichineloza, poate asa in cativa ani vor circula povesti care vor descrie porcii ca pe niste crocodili care zboara din floare in floare si lasa femeile gravide.

, , ,
Un Comentariu
  1. Yamasha :

    A zis pe data de 8 noiembrie, 2013

    Ce sa mai…e Romania!!!


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*