zambesc.com RSS Feed

PSD-istii au alergie la cuvintele penali si puscariabili, in consecinta vor sa scoata aceste cuvinte

Cativa membri ai PSD vor sa puna piciorul in prag si sa schimbe cateva lucruri. Presiunea este fantastica, stresul mare, iar oamenii nu mai rezista. Orice zanganit ca de catuse sau alarma auto care suna a politie le provoaca o gaura in stomac. Iar cand sunt rostite cuvintele: penali sau puscariabil, parca e un tsunami. In consecinta cativa membri PSD vor sa scoata in afara legii cuvintele penali si puscariabil, pentru moment din discursul politic. In consecinta nu vor mai putea fi folosite cuvintele penali si puscariabili.

Nu stiu cu ce vor fi inlocuite aceste cuvinte, insa ma gandesc ca le-ar conveni ceva din urmatoarea lista: sfant, Parascheul, Arsenie Boca, preasfant, etc. Cu alte cuvinte o sa ne adresam domnului Dragnea cu sfantul Dragnea de Arsenie Boca junior, iar Marean ar fi Preasfantul Marean Vanghelie cu zece ceasuri, Dan Sova cel sfant cu mana lunga, Parascheul Radu bob de Mazare..Poate ii bagam si in calendar, ca tacamul sa fie complet.

In plus este obligatoriu sa se faca si alte modificari ale limbii romane, scoatem cuvantul ,, au furat ”, si il inlocuim cu ,, au dat ”. Iar in loc de cuvantul ,, hoti” sa fim obligati sa folosim ,,cei mai cinstiti dintre romani”. Si asa vor dormi si ei linistiti .


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*