zambesc.com RSS Feed

ProTv il prezinta pe Leonard Miron si iubitul sau, sau cum sa vomezi

Am ajuns la concluzia ca nu avem niciun post tv decent in Romania, poate Tvr 2. Lucrul acesta nu este o noutate, insa pana acum toate lucrurile care iti provocau voma la Protv se desfasurau dupa o anumita ora. Astazi insa Maruta ne-a prezentat in emisiunea lui pe domnul Leonard Miron giugilindu-se cu sotul lui sau iubitul, habar nu am. Nu am nimic impotriva acestor relatii, dar e deplasat, hidos chiar….la ora 18 totusi copiii nu prea dorm. O fi audienta de vina, sau lumea asta a luat-o razna rau de tot.

Iar cat priveste subiectul emisiunii putem spune ca a fost unul extrem de obisnuit pentru marele intelectual al tarii Maruta, cand vine barza ?… si alte dedesupturi ale unei relatii intre doi barbati. Ma intreb eu; ce intrebari or sa puna copiii care au vazut emisiunea parintilor….

Cum arata barza care aduce copii cand taticul si mamica au barba ?..sau de ce se pupa barbatii aia ?…Nu vreau sa imi inchipui, dar ma gandesc foarte serios sa renunt la cateva canale tv. Nu am nimic de castigat, doar mizerii si mizerii.

, , ,

Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*