zambesc.com RSS Feed

ProTv a pasit cu stangul in 2018 – Cel mai prost program de Revelion

Programele de televiziune sunt din ce in ce mai slabe. Desi dupa ce am ,, scapat ,, de manele ma gandeam ca vom avea mai multa calitate la tv. Insa programele sunt tot mai slabe, filme reluate la infinit si tot asa. ProTv-ul era un etalon de calitate, iar restul incercau sa ii ajunga din urma. Insa se pare ca si ei au clacat. Iar cireasa de pe tort a fost programul de Revelion 2018, cel mai slab program de cand exista postul. Nu stiu care sunt motivele, insa sigur se putea mult mai bine cu aceiasi bani. Pana la urma cum incepi anul asa mergi tot anul, si nu e vorba de superstitie. Asa se intampla in tv, se fac masuratori de audienta, se impart bugetele, startul este important.

In fine, nerelevant pana la urma pentru public. Noroc ca exista posturi ca History, Discovery, Animal Planet si alte posturi care nu prezinta familia Clejanilor, sau cat a mai crescut Adi Minune.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*