zambesc.com RSS Feed

Profitorii lu’ peste prajit

De ceva zile mai toata presa mesteca subiectul cainilor vagabonzi, nu vreau sa intru in acest subiect care indiferent in ce directie merge, nu face altceva decat sa invarta cutitul in rana celor care sufera acum ca urmare a decesului unui copilas nevinovat. Ce am remarcat in aceste zile e faptul ca alti caini, de data aceasta cei care au doar doua picioare profita de acest tragic eveniment pentru a-si face imagine.

Incepand de la Sandu care a oferit vezi doamne trei bilete la meciul de fotbal pentru familia indoliata, ce gest nobil, parca dupa un astfel de eveniment ii arde cuiva de fotbal..si terminand cu prea sfintitul, fericitul si impopotonatul mai mare al bisericii noastre Patriarhul Daniel. Si acesta s-a simtit ,, obligat” sa transmita un mesaj, pai domnule sfant sau prea sfant, mai vinde si tu din zorzoanele de aur pe care le porti si da si tu la copii ca e plina tara de copii care nu au ce manca, dorm in frig si umbla desculti. Pe cand tu te sprijini in baston de aur si te lafai in limuzine de zeci de mii de euro…

Si asta nu e tot, e ceea ce se vede, cu siguranta conturile bisericii daca ar fi fost fizic cu bani ar fi dat pe dinafara….dar anumite lucruri nu sunt pentru toti, unii sunt privilegiati, ,, asa a vrut Dumnezeu “…oare?…eu ma indoiesc. Mai ramane ca si Rosia Montana sa faca un spot de sustinere, sau poate vor sa il angajeze la mina pe copilasul care a scapat de caini..si am inchide cercul celor care fac imagine din orice.

, ,
Un Comentariu
  1. Daniel :

    A zis pe data de 8 septembrie, 2013

    Sunt niste nenorociti toti…niste farisei…e inutil orice comentariu


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*