zambesc.com RSS Feed

Produse de proasta calitate si la IKEA

Ikea nu este un brand care sa ma duca cu gandul la produse de super calitate. Totusi ma asteptam ca un produs vandut in Ikea sa fie ceva mai calitativ decat cele chinezesti vandute la colt de strada. Zilele trecute am trecut prin Bucuresti, si cum aveam o treaba in zona Baneasa am intrat si la Ikea. Aparent produse ok si preturi tot pe acolo. Am cumparat si eu cateva maruntisuri si o oala de inox micuta care mi s-a parut de calitate. Adica peste produsele chinezesti similare, pretul de 50 si ceva de lei mi-a intarit ideea ca nu cumpar un produs de unica folosinta.

Ikea produse de proasta calitate

Si totusi produsul meu luat din Ikea e ca si alea chinezesti.

Adica oala a suferit instant dupa ruperea ambalajului si trecerea printr-un dus la chiuveta. Cu alte cuvinte la o simpla splare, prima spalare de fapt, oala de la Ikea s-a bronzat la imbinarea cu manerul. Pur si simplu oala noua are rugina in locul unde este lipit manerul. Dupa cum se vede si in poze rugina este in interior. Cum nu consum rugina si nici altcineva din familie, voi fi nevoit sa parchez noua achizitie de la Ikea la cos. Si aceasta dupa zero utilizari.

, , ,
6 Comentarii
 1. Marius Cucu :

  A zis pe data de 1 februarie, 2015

  De ce nu o returnezi? Parca ai 3 luni la dispozitie…

 2. dePop :

  A zis pe data de 1 februarie, 2015

  E cam lung drumul Timisoara – Bucuresti sa merg special pentru o oala happy .

 3. Daniel :

  A zis pe data de 2 februarie, 2015

  IKEA…a ramas doar un nume…De fapt, nici nu stiu daca a fost vreodata si altceva!

 4. Jorjette :

  A zis pe data de 2 februarie, 2015

  Sunt produse si produse, unele mai de calitate, iar altele mai putin. Am primit de craciun niste decratiuni si chiar pot sa spun ca sunt putin mai mult decat chinezariile.

  Oricum, cam peste tot unde mergem trebuie sa fim atenti la ceea ce inseamna calitate.

 5. Gio :

  A zis pe data de 4 februarie, 2015

  La Ikea nu exista calitate la produse destinate folosinței îndelungate. La o decorațiuni, o rama nu ai ce probleme sa ai, dar la acele produse la câte te așteptai sa te țină, sa fie ok , nu sunt de calitate. Si aici putem enumera de la vesela la mobilier. Un nume ,, mare” nu mai e reper in ce privește calitatea, trebuie studiat produsul atunci cand se poate. Altfel aruncam banii pe fereastra.

 6. Emil :

  A zis pe data de 6 februarie, 2015

  Ikea este doar un nume, cum a spus și Gio, dacă cumperi decorațiuni, o ramă, produse mici, nu cred că e nicio problemă, cu toate că s-ar putea și acestea să fie defecte.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*