zambesc.com RSS Feed

Pro Tv se destrama ?

Nu este o gluma, se pare ca de ceva timp, ,, nava spatiala” Pro s-a izbit de un aisberg si asta dupa ce pilotul automat a fost debarcat, adica de la plecarea lu’ Sarbu. In prima faza au debarcat cateva personaje, cum ar fi Brenciu, Banica, trupa lu’ Toni Grecu. Am crezut ca se vor opri aici, insa astazi am auzit si alte vesti. Cica toate emisiunile de succes, cum ar fi : Romanii au talent, Master Chef, Dansez pentru tine, Vocea Romaniei nu vor mai fi difuzate la Pro Tv. Cu alte cuvinte producatorul acestor emisiuni Mona Segall si-ar fi facut bagajele si s-a mutat la Antena Group.

Personal nu mi se pare o miscare desteapta, era de preferat un Prima Tv, sau alt post tv. Antena sau antenele au intrat intr-un con de umbra din care nu stiu daca o sa iasa vreodata. Nu ca nu ar avea profesionisti, insa cand din trei emisiuni, doua ii sunt dedicate lu’ Felix, iti cam piere cheful sa te uiti, ba mai mult dupa un timp iti pare scarbos.

In fine, cat priveste Protv-ul sper sa se opreasca din dezmembrare, altfel o sa ramana doar cu Maruta. Nu ca l-ar tine ei pentru ca e bun, ar ramane ca nu l-ar lua nimeni. Emisiuni cu manelisti poate sa faca oricine.

, , , , ,
5 Comentarii
 1. Yamasha :

  A zis pe data de 25 aprilie, 2014

  Nu e asa simplu precum pare. Probabil ca la Pro s-a ajung la o limita, trebuie sa fie o reorganizare…
  Referitor la producatori… eu nu cred ca este doar o singura persoana acolo, ci o casa de productie, o intreaga echipa.
  Vom vedea daca se reinventeaza PRO-ul sau… pica-n cap.

 2. dePop :

  A zis pe data de 25 aprilie, 2014

  Da, clar e vorba de o intreaga echipa, problema e ca toata echipa a plecat, plus casa de productie detine drepturile pentru emisiunile enumerate mai sus…Deci adio Master Chef, Romanii au talent si restul. Adica toate emisiunile care tineau audienta sus.

 3. Neamtu :

  A zis pe data de 25 aprilie, 2014

  Eu cred ca isi revine , trebuie doar putin timp sa puna toate lucrurile in ordinebig grin

 4. alina :

  A zis pe data de 25 aprilie, 2014

  acum vom vedea daca un om facea mirajul Pro-Tv-ului, asa cum se aude.
  Poate doamna Segall sa ridice pe culmi Antena, pentru ca show-urile lor erau lipsite de audienta

 5. Myoo :

  A zis pe data de 26 aprilie, 2014

  Adevarat ca Pro se clatina, adevarat ca Antenele au luat-o razna cu Felix asta al lor. Oricum, atunci cand trec prin fata fostului sediu Pro din Pache ma cuprinde spaima. Acum arata exact ca fostele Circuri ale Foamei by Ceausescu, cu mici diferente de forma.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*