zambesc.com RSS Feed

Primarul Timisoarei a sinucis o zebra

Zilele trecute Gradina Zoologica din Timisoara a primit cadou o zebra din Polonia. Evident ca la fiecare realizare locala, Primarul Robu a lasat toate lucrurile de care nu s-a apucat inca.. si a pregatit o primire cu fast pentru zebra. Nu de alta dar edilul tine sa prezinte fiecarui nou venit in oras cine e seful..ca nu cumva zebra sa se gandeasca la postul de primar. In fine, primarul a strans cativa acoliti si ca un mare iubitor de animale chinuite in captivitate s-a infatisat la Gradina Zoologica din Timisoara.

magaruspoze magar
Foto:Facebook

Cu o privire patrunzatoare si cu un zambet amenintator, Robu s-a si impus in fata zebrei in cateva minute. Saraca zebra si-a dat seama ca a nimerit intr-un loc periculos, astfel incat, a incercat sa scape. Insa unul din subalternii primarului a zadarnicit acest lucru, aproape cu pretul vietii..adica a avut nevoie de ambulanta dupa contactul cu bietul animal. Deci zebra a fost prinsa si bagata la zdup, adica in tarcul de la Gradina Zoologica.

Zebra deja se si vedea imbatranind in Alcatrazul din Timisoara, cand cineva din staful primarului i-a spus; o sa scapi de aici cand o sa bei toata apa din balta. Cat ai bate din palme zebra a dat crezare celor spuse si se si apuca ca inghita apa din balta. Si tot asa o zi si o noapte pana cand s-a inecat…Da, zebra s-a inecat, probabil ca acum ii este mai bine…Dar primarul Robu nu se lasa, promite sa aduca alta zebra pentru a o incarcera.

P.S. Imaginile de mai sus nu au legatura cu zebra in cauza si nici cu primarul, asta am gasit si eu pe net…

, , , ,
2 Comentarii
 1. Silviu :

  A zis pe data de 25 noiembrie, 2013

  laughing)) Eu nu sunt timisorean si nu stiu ce se intampla pe la voi… defapt nici pe aici prin Bucuresti nu sunt la curent… dar daca continui sa scrii astfel de articole o sa ajung un fel de reporter local cu stiri din Timisoara pentru prietenii mei. Foarte bun articolul. Am ras cu lacrimi. Faza cu inecatul cred ca nu e adevarata…

 2. dePop :

  A zis pe data de 25 noiembrie, 2013

  Silviu@

  Zebra chiar a murit inecata…. din pacate.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*