zambesc.com RSS Feed

Presa straina e zapacita

Nu vreau sa bag in aceeasi oala presa internationala, dar unii dintre ei sunt de-a dreptul tampiti. Alta explicatie nu as gasi la ceea ce s-a scris in ultimul timp la adresa noastra. Nu vreau sa ma gandesc la nu stiu ce scenarii, dar anumite lucruri chiar nu puteau sa apara fara a avea la baza ceva foarte bine orchestrat.

La inceput a fost carnea de cal, urmata imediat de laptele infestat, carnea de curcan plina cu nu stiu ce substante. Iar acum s-au trezit englezii sa ne prezinte pe noi romanii ca fiind purtatori de tuberculoza. Si nu o forma clasica ci una super rezistenta, probabil am luat-o de la extraterstrii….

Iar daca vom tot veni in Anglia ii vom distruge, practic dupa reporterasul cu pricina suntem extrem de periculosi. Un fel de arme, care odata intrate in Anglia vor nimici poporul englez. In 20 de ani va ramane Anglia fara englezi…doar niste tampiti pot scrie, publica, difuza, asa ceva. Se pare ca englezii nu sunt doar betivani, prostia englezeasca nu are pereche in lume.

Inchipuiti-va ca pentru materialul cu pricina au cerut parerea unui medic, au facut calcule..vai ii extermina romanii..Nu e vorba de un articol scris pe toaleta dupa o cearta cu nevasta…totul a fost prezentat intr-un mod serios, ,, profesionist”. Ma intreb cati dintre ei pun botul la asa ceva, nu folosesc acest cuvant in mod normal, adica ,, botul” dar in acest context e foarte potrivit. O fi Anglia plina de retardati ?..Se simt oare englezii inferiori si atunci se folosesc de orice mijloc sa arunce cu noroi….?

, ,
2 Comentarii
  1. Daniel :

    A zis pe data de 30 martie, 2013

    Undeva este un gram de adevar…

  2. Octavian :

    A zis pe data de 30 martie, 2013

    Se spun multe chestii si multe prostii. Dar cred ca are si o parte care da spre adevar. Ramane de vazut.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*