zambesc.com RSS Feed

Presa din Timisoara s-a pricopsit cu o tampita blonda ?

Ieri am avut oarece treaba la Finante Timisoara, lume multa, unii mai nervosi ,altii bine dispusi, adica ceva normal. La ghiseul unde asteptam eu era o domnita destul de amabila, doar eu am interpelat-o de vreo trei ori avand ceva nelamuriri. Cum stateam sa imi vina randul din nou sa depun in final actele, apare un cuplu, mai exact un putache cu o remorca dupa el. Ea o blonda spalacita, cu o fata tampa, dar care se voia inteligenta, ba chiar vedeta. Cel putin asta se intelegea din gesturile cucoanei. Totusi ca sa fiu sincer duduia semana cu cineva cunoscut, ceva mai tarziu mi-am dat seama ca era leita iapa lu’ Zoro.

Nu am nimic cu blondele si de obicei nu bag in seama sclifoselile unei tute. Insa de data aceasta blonda in cauza chiar voia cu tot pretul sa se faca remarcata. Astfel ca impreuna cu putanul de serviciu s-a bagat in fata la ghiseu, de parca era la pascut pe tarla. Iar dupa cateva secunde de privit functionara, iapa, pardon blonda a si venit cu amenintari:

,, Ai grija ca eu sunt de la presa, daca nu te uiti frumos la mine imediat iti fac poze”

Toate acestea in contextul in care functionara de la ghiseu s-a comportat mai mult decat exemplar, ba chiar statea peste program la ghiseu. Dupa orarul afisat ghiseul trebuia sa fie inchis. Am ramas paf, atat eu cat si asistenta, dar mai ales functionara de la ghiseu. Nu stiu la ce presa lucreaza duduia, o fi presa pentru stors struguri, sau vreuna de indreptat tabla, habar nu am.

Nu pot decat sa completez descrierea divei de la presa timisoreana cu urmatoarele : penibil, jalnic, medicamente, tratamente.

, ,
3 Comentarii
 1. Marius Cucu :

  A zis pe data de 12 februarie, 2015

  o fi si ea de 2 zile in breaslă big grin

 2. dePop :

  A zis pe data de 12 februarie, 2015

  Imi pare rau ca nu i-am facut o poza, as fi aflat cine e si unde face pe ,, pressa”

  Poate are si ea un amarat de blog, pe care inca nu a reusit sa posteze nimic, o fi maciuca press

 3. artie :

  A zis pe data de 21 februarie, 2015

  Trebuia sa ii faci tu poza sa ii iasa din cap figurile de diva!


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*