zambesc.com RSS Feed

Premiile API.trafic.ro

Daca tot am ajuns in Bucuresti mi-am zis ca trebuie sa particip si eu la evenimente ce au oarecare legatura cu programarea, SEO, blog, internet. Asa ca azi am fost la Premiile API.trafic.ro. Chiar m-am grabit sa ajung, pentru ca asa imi place mie sa fiu. Punctual.
Bine, baietii care s-au ocupat de eveniment aveau alte idei asa ca toata treaba a inceput cam cu 1 ora mai tarziu. In fine…

Partea buna e ca am aflat cateva lucrui destul de inteersante. Despre api-ul trafic.ro, despre trafic.ro, chiar si despre antivirusi. Pentru ca unul din parteneri/sponsori era Kaspersky.

Evident au fost premiati si castigatorii concursului. De fapt, toti cei care s-au inscris au primit cate un premiu. Plus diploma.

Revenind la Kaspersky, baietii se lauda ca ei scaneaza un numar mare de siteuri romanesti zi de zi pentru a vedea daca sunt virusate sau nu. Ceea ce mi se pare interesant. Totusi nu am inteles un lucru important: cand detecteaz un site ca e virusat, ce fac in continuare? Contacteaza proprietarul sau doar asa, fac ei o statistica ?
In fine, eu sunt fericit ca am ramas cu o cana si o mingiuta bonus. dancing

Cana si mingiuta Kaspersky

, , ,
2 Comentarii
 1. Bogdan Aron :

  A zis pe data de 14 ianuarie, 2010

  Salut,

  Parteneriatul trafic.ro – Kaspersky presupune anuntarea propietarului atunci cand un site din trafic.ro este gasit virusat.

  Multumesc pentru ca ai venit.

  Data viitoare sper sa avem timp sa vorbim mai mult.

  Toate cele bune.

  PS: Am intarziat doar 15 minute. Intre 18:30 si 19:00 era programata primirea invitatilor (scria si in programul care era pe mese big grin)

 2. Andrei Dutu :

  A zis pe data de 14 ianuarie, 2010

  Mersi pentru invitatie, a fost interesanta toata treaba.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*