zambesc.com RSS Feed

Poze nunta Elena Basescu, invitati, daruri pentru EBA

Mare eveniment, mare, mai toti sefii de clanuri, baroni si restul au fost prezenti la cel mai asteptat eveniment al regatului. Cea mai mica sfecla, pardon fiica de imparat si-a luat de sot un dovleac,..pardon un don de Dorobanti. Evident nu toti invitatii au putut fi prezenti la acest eveniment, astfel ca nunta a fost transmisa la cateva televiziuni cu circuit inchis din penitenciarele tarii.

Poze nunta Elena Basescu ( Eba ) :

Imi cer scuze pentru calitatea proasta a pozelor, insa a fost seceta anul acesta, astfel ca recolta e mai slabuta. Plus de asta mirele si mireasa nu stiau ca sunt pozati astfel ca nu s-au spalat pe fata.

Darurile la nunta Elenei Basescu :

Evident multe cadouri au fost secrete, dar totusi amintim cateva :

Cineva a oferit un apartament cu suprafat de 1Ha in noul cartier rezidential care va fi construit in curand pe un teren retrocedat. Un bulibasa a daruit o galeata cu galbeni, ca asa e traditia. Altcineva a daruit mirilor abonament pe viata in Bambu. Un domn generos a oferit 10 % din contractul unei viitoare autostrazi, dupa o scurta negociere cu socrul mic procentul a crescut la 15%. Tinerii dovlecei sunt asigurati, vor avea un viitor plin de succesuri…

, ,
4 Comentarii
 1. Fil :

  A zis pe data de 1 septembrie, 2012

  Foarte tare postarea, imi place mult de totlaughing.

 2. Alina :

  A zis pe data de 3 septembrie, 2012

  Cioaba le-a oferit ca si cadou „2 cai frumosi” , era de asteptat. Dar or avea termen de garantie?

 3. Roxana :

  A zis pe data de 3 septembrie, 2012

  Nu inteleg de ce sa transmiti nunta unei agramate…chiar ne intereseaza?!

 4. Samira :

  A zis pe data de 4 septembrie, 2012

  Problema e Basescu nu Elena asa ca nunta ei e off topic si rautaile si huiduelile de la nunta ei sunt dovada ingustimi romanilor.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*