zambesc.com RSS Feed

Povestea completa

Daca stiti filmuletul de acum cateva zile in care un baiat tachinat la scoala se decide sa se apere puteti vedea mai jos reportajul complet despre el.

8 Comentarii
 1. mani :

  A zis pe data de 30 martie, 2011

  Super tare, asa ii trebuia lu piciu ala de se lua de Casey. Dai cu ei de pamant.. Mama ce l-a busit pe ala laughing) nu stia incotro s-o ia. Mi-a placut asta.

 2. Gerhald :

  A zis pe data de 30 martie, 2011

  Macar el a avut puterea sa se apare, pe cand altii continua sa fie injositi chiar si la 30 de ani! winking

 3. mani :

  A zis pe data de 30 martie, 2011

  Punct ochit gerhald.

 4. Liliana :

  A zis pe data de 30 martie, 2011

  Violenta naste violenta; e valabil si la nivel macro, motiv pentru care o lume fara conflicte de tot felul (razboaie) va ramane doar o utopie…

 5. ank :

  A zis pe data de 31 martie, 2011

  nu suport violenta eu….de ce neaparat trebuie sa apelam la violenta nu se poate doar sa ne comunicam??????neaparat cu bataie??foarte bine ca incearca sa se apere winking

 6. Andreea :

  A zis pe data de 31 martie, 2011

  Eu nu sunt de acord cu violenta. Nu suport sa vad copii maltratati si fara aparare. Foarte bine ca a avut curajul sa se apere si ca nu a avut teama. Asa ar trebui sa faca toti care trec prin asta. Poate se gaseste o solutie.

 7. mani :

  A zis pe data de 31 martie, 2011

  Violenta sau ne-violenta. eu am luat lectii de arte martiale, multe lectii, si ajuta. dar nu sa te aperi ci sa eviti conflictul. Bineinteles. stii sa te aperi dar ca regula de baza ar fi sa eviti conflictul pe cat posibil. Cheers.

 8. Tony :

  A zis pe data de 4 aprilie, 2011

  Ce schema i-a facut grasu’ aluia smug Pun pariu ca wrestlerul lui preferat e Undertaker laughing


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*