zambesc.com RSS Feed

Porumbul colorat sau mamaliga curcubeu

Nu stiu de ce dar cineva din America s-a chinuit ceva timp si pana la urma a reusit sa cultive un porumb colorat. Scopul chiar nu il inteleg, o fi vrand sa deruteze gainile, sau si-o fi pus in cap sa faca o mamaliga in culorile curcubeului. Asteptam sa posteze pe facebook Ghita ciobanul din reclama Vodafon mamaliga colorata, ca sa fie si el in pas cu inovatia..happy..sau cine stie poate gaseste Orange un cioban sa faca asta….Gigi are ceva timp, poate si acces la bucatarie.Tot respectul pentru Ghita din reclama Vodafon il urmaresc si eu din cand in cand…big grin

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Zilele trecute citeam pe net despre alta modificare genetica in randul plantelor, o planta hibrid care produce atat rosii cat si cartofi..si nu e vorba de vreo rosie cultivata la Rosia Montana cu ajutorul cianurilor… Evident cei cu rosia care face si cartofi au o explicatie logica in ceea ce au obtinut…munca putina, doua produse…si alte lucruri care nu se spun acum, in genul poate va mai creste o mana, va cade un picior….dar asta ramane de vazut.

si rosie si cartof

Personal nu ma incanta niciunul din produse, imi iau portia de chimicale zilnic din produsele eco, bio ce le cumparam de prin magazine, piata.

, , , ,
2 Comentarii
 1. MariusTM :

  A zis pe data de 4 octombrie, 2013

  Mamaliga oricum nu mananc, dar sigur ar fi o problema daca as manac pui care a mancat un astfel de porumb, iar cat priveste cartofi si rosiile pe aceeasi planta nu m-as atinge de asa ele daca as stii ca de pe asa ceva provin, insa noi habar nu avem de unde vine mancarea noastra…poate am si mancat deja.

 2. Cora :

  A zis pe data de 4 octombrie, 2013

  Numai la americani le putea trece prin cap sa piarda vremea cu porumbul colorat.
  Astia au timp liber nu gluma laughing


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*