zambesc.com RSS Feed

Ponta rezolva problema tablourilor furate din Olanda

Povestea tablourilor furate o stie toata lumea, si cand ma refer la toata lumea nu omit pe nimeni, incepand cu cel mai de rand indian si termminand cu cel mai izolat siberian. Presa lumii ne-a prezentat in fel si chip, astfel ca Romania a fost pe buzele tuturor, si aceasta mai mult din cauza faptului ca o mamaie a facut focul cu cateva mazgalituri vechi. Le-a dat foc ca erau prea aspre sa le foloseasca la sters dosul. Altceva nu stia ce sa faca cu ele.

pablo Picaso cap de arlechiniliescu ion
Foto: Facebook

Presa internationala ne-a sapunit si pe buna dreptate, dar noi avem oameni competenti care vor rezolva problema. Astfel domnul prim ministru Victor Ponta va inapoia toate tablourile in stare perfecta. Este persoana cea mai avizata sa faca acest lucru si dupa cat a promis, in cateva zile tablourile vor fi in Olanda. Ca doar e specialist, doctor in facut copii originale. Iar pentru a arata ca poporul roman este bun, va face cate doua tablouri originale de fiecare…asa sa mai fie de rezerva daca se intampla sa le sterpeleasca cineva.

Mai ramane ca tovarsul Ion Iliescu sa isi faca timp pentru a poza pentru tabloul ,, Cap de arlechin”..restul lucrarilor sunt floare la ureche. Speram doar ca europenii sa nu ne ceara sa reproducem in original si autostrazile din Germania..ar fi o jignire.

, ,
2 Comentarii
 1. Ionut :

  A zis pe data de 22 iulie, 2013

  Base, Iliescu, Vadim si alte cateva personaje de acest gen si exportam tablouri ca pe banda!
  PS: E magistrala imaginea!

 2. vasile :

  A zis pe data de 5 august, 2013

  Decat PONTA mai bine-i spunea POANTA!


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*