zambesc.com RSS Feed

Politia Comunitara din Timisoara se lauda

Politia Comunitara din Timisoara ne anunta ca ei sunt foarte corecti, adica doar 20 % din amenzile contestate de catre cetateni au fost anulate de instanta. Adica Politia Comunitara da amenzi aiurea, pai cum asa…parca ei dau sanctiuni conform legii si nu dupa ureche. Sau agentii lor sunt intr-o ureche si nu cunosc legislatia dupa care impart amenzi. Situatia cu cele 20% de procese pierdute e una foarte grava, adica procentul este enorm……Dar cei care nu dau in judecata Politia Comunitara ?…..sa inteleg ca unii dintre noi platesc amenzi aiurea, fara acoperire legala.
Daca ar fi sa extindem cei 20% la alte instrumente de aplicat legea, atunci am avea :

– 20 % permise auto suspendate aiurea.
– 20 % puscariasi fara vina.
– 20 % amenzi Garda Financiara aiurea.
– 20 % amenzi Politia Rutiera aiurea.

Pai la noi mai toate sunt aiurea, culmea e ca cei de la Politia Comunitara Timisoara se si lauda cu aceste ,, performante’’.

, ,
7 Comentarii
 1. Stefan :

  A zis pe data de 9 aprilie, 2012

  laughing si asteapta sa vezi tot asa de acum inainte, pana cand nu o sa se schimbe tot regimul asta idiot, cu toti din parlament (adica nu toti, sunt si unii ce chiar se pricep, dar datorita magnatilor nu au cum sa iasa la suprafata).

 2. oni :

  A zis pe data de 10 aprilie, 2012

  Pai cu ce altceva sa se poata lauda!? Fiecare se lauda cu ce „cu ce are” , iar noi nu ducem lipsa de nimic laughing)

 3. Ana- :

  A zis pe data de 10 aprilie, 2012

  Garcea tot Garcea ramane! happy

 4. Georgiana :

  A zis pe data de 11 aprilie, 2012

  Lauda de sine nu miroase a bine..deci ceva e putredlaughing

 5. CHIRIAC :

  A zis pe data de 14 aprilie, 2012

  Astea de la politia comunitara sunt niste tampiti, parca ar fi niste robotei nereusiti, toti nu stiu nimic altceva decat amenzi, in mare lor majoritate fara acoperire. Daca s-ar duce tot romanul sa conteste amenzile, politia comunitara s-ar desfinta.

 6. Laurentiu :

  A zis pe data de 18 aprilie, 2012

  20%? Pai este un procent ENORM pentru orice alta tara, nu Romania…ciudate reactii, dar ma rog, ce sa ma mai mire big grin

 7. Politia Comunitara Timisoara in actiune | Zambesc :

  A zis pe data de 30 iulie, 2012

  […] doar 1000 de lei, acum cativa ani 3500 de lei, alta data in jur la 9000 lei si asa mai departe. Ok, Politia Comunitara si-a facut […]


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*