zambesc.com RSS Feed

Poate scapam de Antene..?

De ceva timp Antenele lui Voiculescu au fost scoase din pachetul RDS&RCS ce se difuzeaza prin satelit. Bineinteles acuzele sunt reciproce insa diferite, Voiculescu cu antenistii spun ca totul e politic, cei de la RDS & RCS pun totul in seama lacomiei, adica Voiculescu vrea mai multi bani. Sincer as inclina sa ii cred pe cei de la RDS, dar nu asta este important pana la urma. Ma intreb ce am pierde noi daca toate posturile lui Voiculescu ar disparea, adica sa fie scoase de peste tot,…ca oricum Antena1, era tot timpul pe 2, locul 2.

Ce am pierde daca dispare Antena 1, Antena 2, Antena 3….?

Antena1 nu prea se poate lauda cu emisiuni de succes, de aceea nu a fost niciodata pe locul 1, dar intr-adevar ar fi o pierdere emisiunea lui Dan Negru ” Plasa de Stele” si eventualele meciuri de fotbal. Dar cele din urma nu sunt meritul antenistilor ca doar nu ei joaca fotbal. Restul emisiunilor sunt cu mult caca si de cacao, deci daca maine dispare Antena1 nu este nicio paguba.

Antena2, din ce imi aduc aminte are o emisiune moderata de Brancu si cam atat, restul caca-maca, politica, gunoaie si iar caca-maca. Ar fi un beneficiu sa dispara, ocupa degeaba spatiul.

Antena3 sau trambita numarul 1 a lui Voiculescu, pare un post de televiziune bantuit, mai toti angajatii acestui post par niste zombii care-l ridica in slava pe Voiculescu. Unii vorbesc fara sens si fara oprire, dar ceea ce e mai grav este ca vorbesc singuri.

Pana la urma inchiderea antenelor, …..scoaterea de pe satelit, cablu din reteaua RDS nu ar fi deloc o tragedie, dimpotriva ar fi un lucru benefic…este ironic sa invatam democratie de la un comunist veritabil.

, , , ,
16 Comentarii
 1. Gabi :

  A zis pe data de 23 aprilie, 2012

  Nu e chiar asa cu antena3. Sa stii ca are market shareu cel mai mare dintre toate posturile de pe nisa. De fapt mai tot timpu iese din nisa lui si se bate cu posturi de general public.

  Nu e normal sa scoti nici antena3, nici realitatea. Trebuie sa existe puncte de vedere diferite.

  Tot ce face taierea antenelor este sa aduca spre monopol. Nu toti vor sa isi ia stirile de la Media Pro.

 2. dePop :

  A zis pe data de 23 aprilie, 2012

  E un punct de vedere..happy

 3. Bianca :

  A zis pe data de 23 aprilie, 2012

  La Antena1 mai e si „Te cunosc de undeva” – mie imi place cat de cat. Antena2 si Antena3 pot disparea. Poate si EuforiaTV, ca tot s-a amenintat ca dispare si ea.

 4. Medeleanu Sorin :

  A zis pe data de 23 aprilie, 2012

  Singura emisiune care imi place este In Premiera de pe Antena 3….restul duca-se….

 5. oni :

  A zis pe data de 24 aprilie, 2012

  Antena 1 parca nu e totusi chiar atat de nasoala, din cand in cad mai apare si cate ceva interesant! Daca e sa analizam corect, niciun post de televiziune nu are emisiuni de doamne-ajuta. Sau vreti sa spuneti ca Happy hour e mai presus decat Show pacatos sau alte emisiuni de pe antena!?!?!
  Daca ar fi sa ne luam dupa emisiuni, nu ar mai fi niciun canal bun…important e ca printre emisiunile astea de cacao mai apre si cate ceva interesant si ok, de interes pentru oamenii normali.

 6. Daniela :

  A zis pe data de 24 aprilie, 2012

  Eu n-am nici un regret daca dispar 90% din posturile tv de la noi. Obisnuiesc sa ma uit doar la show-urile marca PRO TV, la Fine Living Network, Fashion TV si MTV UK.

 7. Maria :

  A zis pe data de 25 aprilie, 2012

  iti dau foarte mare dreptate…happy

 8. Stefania :

  A zis pe data de 26 aprilie, 2012

  Eu nu vreau sa scap de ele tongue

 9. Laurentiu :

  A zis pe data de 26 aprilie, 2012

  Mie nu mi-ar parea rau, insa nu sunt abonat rcs, deci n-am resimtit pierderea. Oricum, la cel hal de emisiuni si la ce hal de filme au, nu m-ar deranja…n-am mai vazut un film bun pe a1 de…ANI!

 10. Andreea :

  A zis pe data de 26 aprilie, 2012

  Da..nu stiu ce sa zic.Eu le am deci nu ma deranjeazabig grin

 11. Steluta :

  A zis pe data de 26 aprilie, 2012

  mie una nu-mi pasa de ceea ce se va intampla deoarece nu ma uit la tv

 12. Anne-Marie :

  A zis pe data de 27 aprilie, 2012

  Eu cred ca o sa se reglementeze…ma indoiesc ca lasa astia lucrurile asa!happy

 13. Claudia :

  A zis pe data de 28 aprilie, 2012

  happy eu nu ma uit pe nici unul din posturile astea deci … nici o pierdere … daca raman AXN, canalele discovery, si mai sunt vreo 3 -4 totul e ok

 14. andrei :

  A zis pe data de 29 aprilie, 2012

  Eu zic ca nu este numai politic, Voiculescu este un disperat dupa bani si cere 7 mil de euro… televiziunile castiga mult din publicitate dar vor sa mai scoata si din alte parti

 15. dan :

  A zis pe data de 5 mai, 2012

  Domnule, nu mai vreau sa-mi „serveasca” opinii despre democratie, mostre (grobiene) de „divertisment” , marlanie „fina” si lipsa de pudoare, lectii despre morala (sic !) – un codos batran securist notoriu, un turnator nenorocit ! Hai, eu schimb canalul dar putoimea asta neroada pune botu’ la neata cu r&d, si ia de bun si toate porcariile debitate in rest si, uite asa , mai tarziu pune votul pe marlan. Si uite asa ajung sa-mi faca legea, in viitor tot fostii…

 16. Sin :

  A zis pe data de 5 septembrie, 2012

  Sa dispara toata antenele.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*